« Muškarci
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
ZAPAMTITE :)

10 magneta za žene

Iako odjeća ne čini čovjeka, muškarac koji je uredno i fino obučen doista ima većih šansi kod dama od onih koji ne obraćaju toliko pažnje na svoju odjeću

Nije dovoljno biti zgodan...
Nije dovoljno biti zgodan... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

privlačnost

,

žene

Zaboravite na Cosmopolitan, zaboravite na traženje savjeta kod majki, sestara, prijateljica. Sve što vam je potrebno za uspjeh i postizanje apsolutnog poštivanja i privrženosti vaše dame sažeto u sljedećih deset točaka, deset magneta za cure.

I ne nismo ih osmisli mi, muškarci, već su ovo direktna opažanja i želje od strane naših, vaših dama. Ne vjerujete nam? Pitajte ih. Još bolje prakticirajte ih i promatrajte rezultate.

1. Uredno i lijepo odjeven muškarac

Iako odjeća ne čini čovjeka, muškarac koji je uredno i fino obučen doista ima većih šansi kod dama od onih koji ne obraćaju toliko pažnje na svoju odjeću. Pritom se ne odnosi ovo zapažanje na odabir pravog stila već odabir komada odjeće koji nam odgovaraju. Dakle, hlače koje nisu preuske ili preširoke, isto tako i košulja. Ako nam je sve, kako se to kaže, na broj, onda šaljemo signal da nam je bitno da smo uredni, prezentni i da nam je stalo da ne ostavljamo bilo kakav dojam. A to je damama bitno.

2. Održavanje prijateljstva

Jednom kad uđete u ozbiljnu vezu, osnujete brak, dobijete klince onda nekako najviše u toj priči nastradaju vaši stari prijatelji, ali i oni novi jer fokus vašeg privatnog života upravo je vaša obitelj. Naravno održavanje prijateljstva je nešto što bi svaki muškarac morao njegovati bez obzira na ostatak privatnog života. Društvo s kojim se priča o muškim stvarima, prate se tekme, uživa u viskiju i zanatskim pivama, raspravlja se o motorima i automobilima uglavnom društvo je to koje svakom muškarcu treba i ako ga ima njegova će dama biti sretna. Na kraju krajeva to je njoj upravo znak lojalnosti tom društvu, a što će joj bolje od lojalnog gospodina?

3. Uživanje u romantičnim filmovima i serijama

Muškarcu treba akcija, treba mu napeti triler, pokoji horor, na kraju uvijek dobro prolaze ratne ekranizacije, SF filmovi, filmovi katastrofe. Djevojkama s druge strane više odgovaraju romantični filmovi, lagane komedije, obiteljski filmovi, mjuzikli, Seks i grad i slično. Mislite da se radi o nekom klišeju? Možda. No, ipak uz dobro društvo, dakle ona, ugodnu kućnu toplu atmosferu, pokoju čašicu vina ili pive i DVD serijal Seks i grad može biti izbor za cjelovečernji provod uz TV. Pokušajte uživati u tome jer će ona svakako uživati u vašoj nježnoj strani koje joj je također potrebna, a uz onu mušku zaštitničku stranu.

Svih 10 magneta pročitajte na portalu Gentleman.hr

03.07.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno