« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
OPA :)

3 muške fantazije koje žele ispuniti

U mnogim se istraživanjima pri vrhu obavezno pojavljuju ove tri seksualne maštarije koje su zapravo prilično bezazlene i ne bi trebalo biti problema pri njihovom ispunjavanju

Ono kad šapuće prljave stvari na uho...
Ono kad šapuće prljave stvari na uho... (Arhiva)
Više o

muškarci

,

seks

,

fantazije

Muškarci su puni seksualnih maštarija i fantazija, no ne usude se baš sve izložiti svojoj partnerici kako bi ih pokušali ispuniti jer se često boje da bi na taj način prešli neku zamišljenu granicu pristojnosti.

Ipak, u mnogim se istraživanjima pri vrhu obavezno pojavljuju ove tri seksualne maštarije koje su zapravo prilično bezazlene i ne bi trebalo biti problema pri njihovom ispunjavanju.

Prljavi govor - izgovaranje seksi fraza tijekom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod „prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali zapravo je najučinkovitiji onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku.

Scena iz pornića - muškarci puno više gledaju filmove za odrasle, a često u njima traže i poticaj za vruće igrice u vlastitom seksualnom životu. Rijetki od njih priznat će da bi ponekad rado „odglumili" neku od scena zato što im je neugodno priznati da su se inspirirali filmovima za odrasle.

Žena u solo akciji - u anketi jedne poznate web stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju gledati svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju. Ima nešto iznimno uzbudljivo u tom promatranju žene tijekom tih trenutaka. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje tijelo i ne srami se vlastitog zadovoljstva

Pa, stvarno nije strašno, slažete li se? 

17.06.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno