« Seks
objavljeno prije 11 mjeseci i 28 dana
HE HE

3 najveće muške maštarije u seksu

Ako želite iznenaditi dragoga, predložite vi neku od ove tri stvari, sigurno će biti i više nego sretan

Muškarci bi gledali ženu kako se sama dovodi do vrhunca
Muškarci bi gledali ženu kako se sama dovodi do vrhunca (Arhiva)
Više o

muškarci

,

seks

,

maštarije

Muškarci nisu baš pretjerano iskreni, to valjda znate... a naročito kad je u pitanju seks. Nije uvijek stvar u tome da bi željeli neku drugu, već da jednostavno neke svoje želje skrivaju kao zmija noge.

Ako želite iznenaditi dragoga, predložite vi neku od ove tri stvari, sigurno će biti i više nego sretan....

Gledanje žene kako masturbira - u anketi jedne poznate internetske stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju gledati svoje partnerice dok se one samozadovoljavaju. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog spoznaje da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje tijelo i ne srami se vlastitog zadovoljstva. 

Prljavi govor - izgovaranje seksi fraza tijekom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno razbuktati njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje što želi od njega u tom trenutku.

Scena iz pornića - ako vam je dragi rekao da nije gledao porniće, laže... a laže još više ako negira želju za rekreiranjem neke njemu drage scene. Stoga, pitajte ga...

Na svu sreću, ništa od ovoga zapravo i nije tako strašno, a možda dodatno napali i vas, tko zna?

28.04.2018. 21:35:00
Novi komentar
nužno
nužno