« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
SAVJETI

3 savjeta za bolji seksualni život

Svi seksualni problemi nalaze se u glavi, pa je to mjesto na kojem se oni i rješavaju, kaže jedna vrlo zanimljiva seksualna terapeutkinja

Seksualni problemi rješavaju se u glavi...
Seksualni problemi rješavaju se u glavi... (Arhiva)
Više o

seks

,

dobar seks

,

bolji seks

,

savjeti

Savjeta o boljem seksu ima stvarno koliko god želite, dobrih, loših i najgorih, no svi uglavnom zahtijevaju od vas neke promjene ponašanja, učenje novih tehnika i slične stvari... što zapravo samo komplicira stvar.

Upravo iz tog razloga seksualna terapeutkinja Sarah Hunter Murray savjetuje nešto sasvim drugačije. Njezin je savjet jednostavan i sjajan - ne činite ništa i vaš će se seksualni život poboljšati

Da se razumijemo - nemojte to doslovno shvatiti, ona je protiv akrobacija i bijesnih glista u krevetu, jer su po njoj svi seksualni problemi jedino u glavi, pa je to mjesto na kojem se oni i rješavaju. Kako? Jednostavo, evo tri savjeta:

Budite prisutni - i to ne samo tjelesno nego i mentalno, jer su žene uglavnom rekle da je u seksu to najvažnije, zaboraviti sve drugo, usredotočiti se na partnera i njegovo zadovoljstvo, pa će i on/a napraviti isto.

Isključite se - usredotočite se na ono što je važno - seks, a sve vanjske podražaje i vaša razmišljanja o izgledu, pozi i sutrašnjim obavezama izbacite iz glave.

Meditacija i disanje - velika pomoć u pripremi za sjajan seks, jer ako naučite kontrolirati svoje misli i disanje, jednostavnije ćete uspjeti prve dvije gorespomenute stvari i seks će dobiti jednu potpuno novu dimenziju.

02.11.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno