« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 5 mjeseci
PRINC

7 znakova da ste pronašli muškarca svog života

Princa na bijelom konju čekaju još samo nepopravljive romantičarke, pa ako ste se od toga uspješno izliječile, evo znakova da ste ipak naletjele na Pravog

To je taj!
To je taj! (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

pravi muškarac

Žene ponekad žele dobiti potvrdu da je njhov muškarac onaj pravi. Stalno skeniraju njegovo ponašanje i geste, razmatraju izgovorene rečenice. Možda vam sljedeći znakovi pomognu otkriti koliko mu je zaista stalo i voli li vas. 

Sitni znakovi pažnje

Ako vam ponekad pokloni buket, kupi vašu najdražu bombonjeru, izvede vas na večeru ili pak iznenadi nekom uokvirenom zajedničkom fotografijom, znači da se trudi uljepšati vam dan i svaki zajednički trenutak. 

Ima smisla za humor

Ne pretjeruje u smislu da se u svakoj drugoj rečenici pitate misli li on to ozbiljno ili se samo šali. Nema prenapadne, seksističke, vrijeđajuće šale. Uspijete se smijati skupa.     

Zna što ćete naručiti u kafiću

Savladao je osnovne informacije poput onih: što jedete za doručak, pijete li tursku kavu ili espresso, kakve prehrambene navike imate. Kada sjednete u kafić, vrlo lako će pretpostaviti što želite u tom trenutku naručiti. 

Uzmite u obzir njegov posao

Nije bitno udate li se za doktora, odvjetnika ili novinara. Birajte osobu kojoj ćete tolerirati njegov posao i koja će poštovati vaš. Batshaw tvrdi kako vaš partner mora imati karijeru koju vi odobravate (a vi onu s kojom se on dobro nosi) i koju možete razumjeti. Kako god bilo, morate voditi računa o tome da je njegov posao (kao i vaš), nešto što će se odraziti na vaš zajednički život. Putuje li puno? Mijenja li prečesto poslove? Vidi li se na toj poziciji u budućnosti? 

Slični interesi 

Morate imati dodirnih točaka koje vas povezuju i o kojima razgovarate. Batshaw ističe kako će se osobe koje su veoma društvene mnogo bolje slagati sa sličnim osobama, nego li s osobama koje su povučenije i privatnije. Suprotna kombinacija može funkcionirati u početku, no s vremenom će se javljati sve više problema. Nije nužno da slušate istu glazbu, volite isti fimski žanr i čitate sličnu tematiku knjiga. Bitno da vam je ugodno u njegovom društvu i da napravite kompromis.   

Zanima ga kako vam je prošao dan

Nakon što se vratite s posla, pita vas kako ste, predlaže da se nađete i započinje razgovor o svemu što vas muči ili što želite podijeliti s njim. Želi što više saznati o vašim hobijima, strahovima, nadanjima i pogledima na svijet. 

Vidi li se s vama do kraja života?

Prokomentira li nekad kako bi mogao izgledati vaš zajednički život, spominje li djecu? Želi li uopće imati djecu? Zanima li ga klasičan obiteljski život? Ukoliko je i vaš odgovor da, prava ste sretnica. Ukoliko je odgovor ne, a ni vi ne želite tradicionalan i dosadan život, onda ste također dobili bingo.  

19.11.2017. 21:37:00
Novi komentar
nužno
nužno