« Knjiga
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
AKCIJA!

Autor Zvižduka s Fejsbukovca prodaje knjige za pomoć izbjeglicama

S obzirom da je književni isPad "Zvižduk s Fejsbukovca" - kao i sve vezano uz njega - potpuno besplatan, zalihe bedževa i majica vrlo su ograničene

Humanitarno svratite
Humanitarno svratite (Denis Giljević)
Više o

Zvižduk s Fejsbukovca

,

Buvljak

,

AKC Medika

,

prodaja knjiga

Sutra, u subotu 10. listopada od 13 -17 sati na Buvljaku (AKC Medika, Pierottijeva 11, Zagreb), autor Zvižduka s Fejsbukovca prodavat će knjige iz vlastitog fundusa (preko 100 naslova) kako bi prikupio sredstva za pomoć izbjeglicama, odnosno za pomoć ljudima koji nesebično izbjeglicama pomažu (poput inicijative Dobrodošli).

Svaki posjetitelj (ili posjetiteljica) Buvljaka koji za knjigice ostavi 30 ili više kuna na poklon će dobiti bedž Zvižduka s Fejsbukovca, a posjetiteljica (ili posjetitelj) koja za knjigice ostavi 80 ili više kuna, na poklon dobiva majicu Zvižduka s Fejsbukovca.

S obzirom da je književni isPad "Zvižduk s Fejsbukovca" - kao i sve vezano uz njega - potpuno besplatan, zalihe bedževa i majica vrlo su ograničene... Znači, ponuda poklončića, nažalost, vrijedi do isteka zaliha! Autor se nada da vas to neće spriječiti da pripomognete!

Početna cijena jedne knjige je pet kuna. Sve više od toga na vašoj je savjesti! Hvala vam unaprijed na dolasku i pomoći!

Zvižduk s Fejsbukovca treći je samostalni (ob)literarni izlazak Denisa Giljevića u disko klub književnika koji više pate od forme, a manje paze na sadržaj, drugi pod visokim pokroviteljstvom Džaba the fARTa, tajnog društva za poticanje, provedbu i promicanje besplatnih krekreativnih kerefekalija i sprdARTčina. Više o Zvižduku s Fejsbukovca možete pročitati tu i tamo, a autora možete dobro proučiti ovdje.  


09.10.2015. 12:16:00
Novi komentar
nužno
nužno