« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Bandić odveo Gorana i Tanju na ručak pomirenja

Zagrebački gradonačelnik ugostio je par u restoranu znakovitog imena As

Nitko iz probranog društva nije novinarima htio komentirati o čemu se pričalo za ručkom
Nitko iz probranog društva nije novinarima htio komentirati o čemu se pričalo za ručkom (Ronald Goršić/CROPIX)
Više o

Milan Bandić

,

Goran Ivanišević

,

tanja dragović

Proslavljeni tenisač Goran Ivanišević i njegova nevjenčana supruga Tanja Dragović, nakon burne afere i njegova navodnog preljuba s RTL-ovom voditeljicom Vanjom Halilović, prema svemu sudeći, izgladili su svoje odnose, piše Jutarnji list.

Naime, nedjeljno su popodne odlučili provesti u restoranu As na zagrebačkom Kraljevcu, i to u društvu gradonačelnika Milana Bandića i direktora Zagrebačkog holdinga Slobodana Ljubičića.

Čini se da je gradonačelnik Bandić odlučio ‘arbitrirati’ između zaraćenih strana, želeći ih na ribljem ručku pomiriti.

Priljubljeni jedno uz drugo, restoran su napustili malo prije 16 sati, a nasmiješena Tanja u rukama je imala buket cvijeća, koji joj je najvjerojatnije poklonio ‘pokajnik’ Goran.

Ljutiti vlasnikOkupljeni novinari nisu toliko razljutili gradske čelnike ni slavni par koliko vlasnika restorana koji se nije ni predstavio.
- Zašto ste vi ovdje i što to fotografirate? Ovdje nema nikoga za vas - rekao je ljutiti vlasnik restorana. 

- Tanja Dragović i Goran Ivanišević na ručak su došli kao par, a tako su i otišli. Čini se da je sad sve OK - rekao je izvor blizak paru. No, novinarima i brojnim okupljenim fotoreporterima oni nisu htjeli otkriti jesu li se napokon pomirili.

- Naravno da mi ne možete postavljati nikakva pitanja - poručio je Ivanišević i zaputio se u društvu majke svoje djece prema automobilu, napuštajući parkiralište restorana. Za razgovor nije bio raspoložen ni gradonačelnik Milan Bandić, dok je Slobodan Ljubičić ipak bio malo susretljiviji.

- Ma ne znam ja ništa ni o kakvu pomirenju. Koji par? Nismo mi sjedili zajedno. Malo znam o sebi, kamoli o njima - komentirao je raspoloženi Ljubičić. (METRO) 

03.03.2008. 00:56:27
Novi komentar
nužno
nužno