« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Barbara Tucker na kompilaciji za Papayu

Novi album ‘Papaya Motomusic Vol. 4’ sadrži potencijalni svjetski hit ‘I Found a Place’

Fotografija vijesti
Više o

Papaya

,

Papaya Day and Night Motomusic festival

,

Barbara Tucker

,

Darko Juranović

Svake godine naša je kompilacija sve traženija. O tome najbolje govori podatak da su nas ljubitelji elektronske glazbe diljem svijeta svakodnevno zatrpavali pozivima i mailovima  pitajući kada će izaći nova kompilacija, a primili smo upit čak iz Japana - kažu Adnan Mehmedović Medo, voditelj programa i PR manager zagrebačkih klubova Piranha, Gjuro2 i kluba Papaya na otoku Pagu i Darko Juranović (D’ Knock), višestruko nagrađivani producent i uz Fresh Jaya suvlasnik izdavačke kuće Urbani zvuk.

Njih dvoje  su organizatori Papaya Day and Night Motomusic festivala, jednog od najvećih hrvatskih glazbenih festivala koji će se od 16. do 19. srpnja održavati u klubu Papaya na paškoj plaži Zrće. Na ovogodišnjoj kompilacija službenog naziva Papaya Motomusic Vol.4 nalaze se čak dvije ekskluzivne suradnje. Prva je s popularnom američkom house/rhythm and blues/soul glazbenicom Barbarom Tucker koja s timom PlayOne potpisuje pjesmu ‘I Found a Place’, a druga je s Freemasonsima, jednim od najvećih svjetskih remiksera koji surađuju s zvijezdama poput Beyonce i Shakire.

- Mi o kompilaciji počinjemo razmišljati puno prije ljeta, a kada odlučujemo s kime ćemo surađivati biramo samo najbolje. Ovaj put izbor je pao na Barbaru Tucker. Uvjet za suradnju s njom bio je da joj se pjesma koju napravimo svidi. Mi smo odradili svoj dio posla, a njoj se jako svidio rezultat. Uvjereni smo da će pjesma ‘I Found a Place’ biti apsolutni hit ovog ljeta - smatraju dečki.
Barbara Tucker cijenjena je glazbenica iz Brooklyna koja stoji iza velikih hitova poput ‘Beautiful People’, ‘I Get Lifted’, ‘Stay Together’, ‘Everbody Dance (The Horn Song)’, ‘Most Precious Love’, ‘Stop Playing with My Mind’ i mnogim drugima. Tijekom svoje bogate karijere radila je s brojnim poznatim facama iz te branše, među ostalima, s Davidom Guettom, Tommyem Mustom, Little Louie Vegom, Ericom Morillom, Full Forceom...

- Na pjesmi ‘I Found a Place’ Barbara ne gostuje samo kao pjevačica, već kao i koautorica glazbe te autorica teksta. Ja sam Barbari morao detaljno opisati atmosferu koja vlada u Papayi, a ona je prema tome napravila stihove - priča Darko Juranović - D’Knock.

Sigurni smo da će Barbarin posjet plaži Zrće gdje nastupa 17. srpnja u potpunosti opravdati stihove koje joj je namijenila - ‘I found a place where my spirit is free, I found a place where I can be me’.

Piše: Piše: Iva Novak
27.06.2008. 02:18:22
Novi komentar
nužno
nužno