« Zagreb
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca

Bolja suradnja metropola

Sarajevo
Sarajevo
Više o

Sarajevo

Predsjednica zagrebačke Gradske skupštine Tatjana Holjevac u službenom je posjetu glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Sarajevu, gdje će s tamošnjim predstavnicima Gradskog vijeća razmijeniti korisna iskustva u upravljanju gradovima.

U zagrebačkom izaslanstvu su i gradski zastupnici Neven Mimica, Alenka Košiša Čičin Šain, Jelena Pavičić Vukičević i Antun Mateš.

Prvoga dana posjeta Sarajevu zagrebačko je izaslanstvo nazočilo kolegiju Gradskog vijeća Grada Sarajeva, a potom su održani i bilateralni razgovori članova dvaju gradskih parlamenata, priopćio je savjetnik predsjednice zagrebačke Gradske skupštine Marko Marinić.

Predsjedavajući sarajevskog Gradskog vijeća Marin Ivanišević i gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac upoznali su goste iz Zagreba sa sustavom i načinom rada gradske uprave Sarajeva, problemima s kojima se susreću u radu i daljnjim planovima razvoja Sarajeva, a članovi zagrebačkog izaslanstva upoznali su domaćine o radu gradskih tijela Zagreba.
Kako stoji u priopćenju, dogovorena je još intenzivnija suradnja glavnog grada Hrvatske - Zagreba i glavnog grada Bosne i Hercegovine - Sarajeva.  (METRO) 

03.03.2008. 21:23:43
Novi komentar
nužno
nužno