« Spektakli
objavljeno prije 11 mjeseci i 23 dana
COOL

Bruce Willis je lice brenda HELL ENERGY

Kad kažemo „Bruce Willis”, svi znamo o kome se radi. Jedna od najvećih svjetskih akcijskih zvijezda postala je lice popularnog energetskog pića HELL ENERGY

Bruce Willis u akciji
Bruce Willis u akciji (Arhiva)
Više o

Hell Energy

,

Bruce Willis

Jedna od najvećih američkih glumačkih zvijezda, Bruce Willis, potpisao je ugovor s brendom energetskih pića HELL ENERGY. TV oglas u kojoj je glavno lice Bruce Willis doživio je svoju premijeru u ponedjeljak, 2. travnja u mnogim zemljama diljem svijeta.

HELL ENERGY dosegnuo je novi ključni trenutak i postao prvi mađarski brend koji ima ugovor o oglašavanju s holivudskom zvijezdom A-liste, Bruce Willisom. Suradnja nije samo jedinstvena za HELL ENERGY već je presedan na nacionalnoj razini s obzirom da ni jedna mađarska kompanija još nije surađivala s tako planetarno popularnom i aktivnom holivudskom zvijezdom.

HELL ENERGY predstavlja dinamičnu energiju, snagu i kvalitetu i trebali smo nekoga tko će utjeloviti ove vrijednosti. Kad smo počeli planirati ovaj projekt, razmišljali smo o nekoliko različitih imena i na kraju smo odabrali Bruce Willisa. Poznat je diljem svijeta i njegovo ime je garancija za vrhunsku kvalitetu.", izjavio je Péter Pantl, the direktor marketinga za HELL ENERGY. „Kampanja s poznatom osobom kao njenim glavnim elementom aktivirana je istovremno u gotovo 50 zemalja koristeći današnje mogućnosti kao što su 360 komunikacija, posebice na društvenim mrežama. Uz to, moguće je vidjeti lice Bruce Willisa i na plakatima u prodajnim mjestima.", dodao je Pantl.

Ideja za reklamu temeljena je na našim „in-house" idejama koje su smjestile brend i glavnu zvijezdu u centar pozornosti ostavljajući u prošlosti klasične stereotipe vezane za energetska pića kao što su snažni automobili, brzina ili ljudi koji se zabavljaju. Nakon inicijalne ideje, uslijedila su mnoga konzultiranja i pripreme što je konačno rezultiralo i snimanjem reklame u New Yorku početkom 2018.

03.04.2018. 16:01:00
Novi komentar
nužno
nužno