« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
CLUBBING

'Central' postaje centar splitskog noćnog života

Veličanstveno otvaranje uz kamenice, šampanjac i poznata lica hrvatskog javnog života, će se održati u četvrtak 04. kolovoza

Klub Central u Splitu
Klub Central u Splitu (Central)
Više o

Split

,

klub Central

U samom srcu grada, u četvrtak 04.08. svoja vrata otvara noćni klub koji će nositi ime po lokaciji na kojoj je nastao, odnosno na mjestu kina 'Central'. Preuređeni prostor bit će dostojan legendarnog splitskog kina te će ponovo postati mjesto okupljanja Splićana. Svečano otvaranje počinje u 23:00h uz kamenice, šampanjac i party do ranih jutarnjih sati uz poznata splitska i hrvatska lica javnog života.

 S kapacitetom od cca 1000 ljudi, klub sadrži i 3 VIP zone na dvije etaže, 4 šanka te naravno impresivan plesni podij ispred DJ-a dok je jedna od VIP loža smještena upravo iza DJ booth-a te će gosti osim uživanja u bogatoj ponudi vrhunskih šampanjaca moći biti i u društvu svog omiljenog DJ-a. Jedno od najboljih svjetskih ozvučenja d&b audio također će 'krasiti' klub Central a inače ga redovito koriste Taylor Swift, Beyonce, Muse, Coldplay i Madonna na svojim turnejama, kao i Ultra Music festival u Miamiju.

Program kluba je koncipiran na način da će se svaku večer u tjednu izmijenjivati različiti tematski partiji, a cilj je posjetiteljima osim raznovrsnog glazbenog programa priuštiti i različite vizualne ambijente. Kako je izgled kluba inspiriran upravo filmom ponedjeljak je rezerviran za večer koja će na velikom LCD ekranu prikazivati filmske klasike, popraćen naravno razuzdanim cjelovečernjim clubbingom.

Utorkom će publika uživati u večeri Garden Of Art, s raskošnim plesačima i performerima. Petkom će večer 'La Fiesta' uz zvučne DJ zvjezde biti obilježena areal akrobatima svjetski poznatog Cirque de Soleil koji ce visokim stropom Centrala letjeti na svili. Subota nam donosi 'Age of Gold'; disco & evergreen hitovi, sve zapakirano u odličan glazbeni mash-up uz novije House poslastice, recept je prave groznice subotnje večeri.

Osim svakodnevno bogatog programa, klub najavljuje do kraja ljeta i nastupe svjetskih DJ imena kao što su Sharam, američki DJ, producent, polovica legendarnog Deep Disha, dvojca koji je obilježio posljednjih 20 godina elektronske scene svojim remixima, a za remix 'Thank you' pjevačice Dido su osvojili i Grammy u kategoriji "Best Remixed Recording". Sunnery James & Ryan Marciano amsterdamski dvojac za sebe kaže da imaju 'najenergičniji House na svijetu', raspored im je jako 'gust' tako da osim nastupa u klubu Central putevi ih vode po najvećim svjetskim klubovima od Ibize preko Nizozemske sve do Miamia, te mega festivala poput Tomorrolanda. Svoje umijeće za pultom pokazat će i cijenjena imena poput Julian Jordan, Sam Feldt, Marien Baker, kao i tokijski DJ Dantz.

 
Klub će svakim danom biti otvoren od 01:00 do 06:00, dok u četvrtak 04.08. svoja vrata otvara u 23:00h

02.08.2016. 14:29:00
Novi komentar
nužno
nužno