« Zagreb
objavljeno prije 10 mjeseci i 9 dana
DOĐITE

Croatian Makers konferencija digitalnih stvaralaca

Na konferenciji će izlagati mnogi učenički timovi iz cijele Hrvatske - prikazat će svoje kreativne tehnološke radove koje su izradili unutar Croatian Makers projekata

Dođite i zabavite se!
Dođite i zabavite se! (Arhiva)
Više o

Croatian Makers

,

konferencija

Konferencija će se održati u Tehnološkom parku Zagreb, u 12. paviljonu Zagrebačkog Velesajma, na 1. katu. Točnu lokaciju možete pogledati ovdje. Aktivnosti počinju u 10:00 ujutro, a traju sve do 17:00 sati. Točan raspored aktivnosti pogledajte niže.

Što možemo vidjeti (ili još bolje - isprobati)?

Na konferenciji će izlagati mnogi učenički timovi iz cijele Hrvatske - prikazat će svoje kreativne tehnološke radove koje su izradili unutar Croatian Makers projekata, moći ćete se iskušati u programiranju i robotici na besplatnim radionicama te poslušati predavanja svjetskih stručnjaka u edukaciji i robotici.

Izložba kreativnih projekata

Sigurno će biti izloženi modeli robota, pametne kuće upravljane putem mobitela, uređaj za uzgoj biljaka pomoću micro:bita i mnogi drugi radovi, a većinu njih moći ćete i sam isprobati! Izložba radova bit će aktivna tijekom cijelog trajanja konferencije, možete ju posjetiti od 10:00 do 17:00 sati.

Radionice

Organiziramo radionice kako biste se i sami mogli okušati u programiranju robota, stvaranju kreativnih radova s micro:bitom. Naravno, radionice su besplatne za sve sudionike.

Radionice će se ponavljati više puta kroz dan i odvijat će se paralelno, a točan raspored pogledajte niže. Kod dolaska na konferenciju bit će potrebna registracija na termin radionice kako se ne bi stvarala prevelika gužva.

Dodatne aktivnosti

Osim izložbe u izložbenom prostoru organiziramo i dodatne aktivnosti - zaigrajte igru „Lupi krticu" na micro:bitu i osvojite micro:bit, pogledajte kako rade 3D printeri i ponesite printani privjesak kući, upoznajte robote koji liče na čovjeka, zaigrajte robotski nogomet i mnoge druge zanimljivosti. Posjetitelji će se moći natjecati u brojnim dodatnim aktivnostima i osvojite vrijedne nagrade!

Natjecanja će biti organizirana prema rasporedu niže, a dobitnici će se proglašavati unutar sat vremena - ako budete najbolji nagrade odmah nosite kući.

19.05.2018. 15:02:00
Novi komentar
nužno
nužno