« Spektakli
objavljeno prije 9 godina
MEMOARI

Demi Moore otrkiva detalje iz svoja tri braka

Bila je udata za Freddyja Moorea pet godina, glumca Brucea Willisa 13 godina, a trenutno je u braku s Ashtonom Kutcherom

Demi Moore Ashton Kutcher
Demi Moore Ashton Kutcher (Wikipedia)
Više o

Demi Moore

,

Ashton Kutcher

,

Bruce Willis

,

memoari

Hollywoodska glumica Demi Moore spremna je otvoriti se javnosti u memoarima s detaljima iz svoja tri braka i šoubiznis karijere koja se proteže kroz tri desetljeća.

Nakladnička kuća HarperCollins objavila je u ponedjeljak da je kupila svjetska prava za memoare glumice koji će obraditi njezin život i karijeru. Izdavanje knjige, koja je zasad bez naslova, predviđa se za 2012.

Internet stranica Crain's New York.com citirala je neimenovane dužnosnike iz svijeta nakladništva koji kažu da je HarperCollins pristao platiti više od dva milijuna dolara za knjigu. Glasnogovornica HarperCollinsa Tina Andreadis odbila je komentirati dotični iznos.

Moore je najpoznatije uloge ostvarila u filmovima "Duh", "Nemoralna ponuda", "Malo dobrih ljudi" kao i "Striptiz i "G.I. Jane".

Moore je nekad spadala među najbolje plaćene glumice Hollywooda, a 1991. pojavila se na naslovnici časopisa Vanity Fair u kontroverznoj pozi gole trudnice.

Bila je udata za kantautora Freddyja Moorea pet godina, potom glumca Brucea Willisa 13 godina. S Willisom ima tri kćeri. Za glumca Ashtona Kutchera (32) udala se 2005.(hina/metro-portal)

08.06.2010. 10:36:00
Novi komentar
nužno
nužno