« Clubbing
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
CLUBBING

Dobar produženi vikend u Lemon baru

Ako su vam noge nestrpljive već u četvrtak, Lemon ima rješenje za vas

Vikend u Lemonu
Više o

Lemon Bar

,

vikend program

,

zagreb-info

Lemon bar kreće u novu godinu produženim vikendom i sjajnim programom, no da mi tu previše ne pričamo, evo što oni sami kažu kako će biti:

Uhodavamo se u novu radnu godinu i oporavljamo od preludog dočeka!! Iznimno ovoga četvrtka Ivan Škrinjarić birat će vocal house & rnb hitove u sklopu Lemon Jelly večeri. Opustite se s nama jer smo već u petak slobodni!

Kad godina starta s produženim vikendom i potvrdi našu tezu "vikend počinje četvrtkom", nema sretnijih od nas!  Prigrlimo prvi rasplesani vikend u 2012. i započnimo godinu družeći se s najdražima u samom centru grada.

U petak 06.01. u klubu Lemon je drugo izdanje novog klubskog programa elektronske glazbe "Zero Session". Iza programa stoji zagrebački DJ Jan Kinčl - Zero, dugo prisutan na hrvatskoj clubbing sceni kao DJ, producent, organizator, label manager i od nedavno radijski voditelj.

U kombinaciji sa domaćinom ovaj put nastupa mladi zagrebački DJ i organizator - Petar Vojvodić, odnosno Pete Dux. Petar je pripadnik novije generacije zagrebačkih DJa koji je kvalitetnim nastupima po regiji postao nezaobilazno ime hrvatskog clubbinga. Također, polovica je para koji stoji iza United Electronic Sound organizacije koja je u proteklih nekoliko godina dovela brojna renomirana imena svjetske techno scene u zagrebačke klubove.

 

03.01.2012. 13:43:41
Novi komentar
nužno
nužno