« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NOVOSTI

Duran Duran - u prodaji posljednjih 400 ulaznica

Duran Duran se u Zagreb vraćaju nakon 16 godina i to na jedini samostalan koncert ove godine u Europi na kojem će nastupiti sami, bez predgrupe i s najdužim setom koji grupa uopće svira

Još malo pa nestalo...
Još malo pa nestalo... (LAA)
Više o

Duran Duran

,

koncert

,

ulaznice

,

cijena ulaznica

,

Šalata

Nakon rasprodanog Partera u prodaji je ostalo još svega 400 ulaznica za koncert grupe Duran Duran na Šalati 29. kolovoza i to za sektor Tribine sjedenje.

Duran Duran se u Zagreb vraćaju nakon 16 godina i to na jedini samostalan koncert ove godine u Europi na kojem će nastupiti sami, bez predgrupe i s najdužim setom koji grupa uopće svira. S obzirom da je Zagreb počašćen jedinim takvim koncertom ne čudi ogroman interes i domaćih i inozemnih fanova. Od ukupne količine prodanih ulaznica pola ih je prodano u Hrvatskoj, a pola u ostalim zemljama svijeta među kojima prednjače Mađarska, Italija i Velika Britanija. Na Šalati će se, između ostalih, naći i obožavatelji iz Rusije, Australije, SAD-a i Skandinavije.

Od četiri sektora na stadionu Šalata tri su rasprodana - VIP, Fan pit i Parter - dok je za Tribinu sjedenje ostalo svega 400 ulaznica za koje se očekuje da će biti rasprodane u sljedećim danima.

Ulaznice

Tribine sjedenje

260 kn do 28. kolovoza / 280 kn na dan koncerta

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr

23.08.2017. 11:29:00
Novi komentar
nužno
nužno