« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
NAJAVE

Egypt i Hrmülja u Vintageu 12. lipnja

Iduće srijede 12. lipnja koncertnu sezonu Vintage dvorane, zatvorit će odlični stoner rokeri EGYPT iz američkog Farga, koji su nedavno objavili treći studijski album Cracks and Lines koji ovom turnejom i promoviraju

Stoneri u Vintageu
Stoneri u Vintageu (Vintage Industrial Bar)
Više o

EGYPT

,

Hrmülja

Nešto malo više od godinu dana kada su premijerno nastupili u sklopu festivala 'Massive Infection', stoner/dom trojac EGYPT će se ponovno ukazati na stageu Vintage Inustriala, a ovaj put će im podršku dati odličan stoner bend Hrmülja iz Ludbrega - srijeda, 12. lipnja!

FB EVENT

KARTE: 35/45 kuna // PRETPRODAJA: Vintage Industrial & Kavez (Savska 160) i Dirty Old Shop (Tratinska 18)

EGYPT

 Egypt su 2015. izbacili album 'Endless Flight' koji se tada ušuljao na liste najboljih stoner albuma godine. Bend aktivno djeluje od 2003. godine, a formirani su u Fargu smještenom u North Dakoti. Sveukupno iza sebe imaju: 3 studijska albuma, od čega je posljednji friški Cracks and Lines koji će premijerno i predstaviti zagrebačkoj publici.

HRMÜLJA

Djeluju u ludbreškom podzemlju od 2013. godine i ubrzo se rađaju skladbe pomalo neodreðenog žanra sa stonerskim utjecajem i metalnim zvukom. Nakon nekoliko godina izdaju singl, zatim prolaze kroz razdoblje promjene prvotne postave i grade sinergiju između èlanova. Četveročlani sastav s tri Ludbrežana i jednim Varaždincem dobiva novi zvuk, nastaju nove pjesme i bend uskoro kreće sa snimanjem albuma.

VIDEO


05.07.2017. 15:31:00
Novi komentar
nužno
nužno