« Muškarci
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
EH, DA ...

Gdje su na svijetu najveće grudi

Velike su grudi ipak najtraženije, pa ako vas zanima gdje možete pronaći veličinu košarice prema svojim preferencijama, ekipa s Independenta potrudila se napraviti kartu svijeta prema veličini grudi

Rusija i Skandinavija su raj za ljubitelje obilnih dekoltea
Rusija i Skandinavija su raj za ljubitelje obilnih dekoltea (Arhiva)
Više o

grudi

,

veličina grudi

,

veličina grudnjaka

Veličina grudi jedna je od onih stvari koje vas, zapravo, ne bi trebala brinuti jer svake grudi imaju svoju vjernu publiku - i male i velike, i čvrste i obješene, kakve god da bile, naći će se muškarac koji će ih obožavati.

No, da se ne lažemo - velike su grudi ipak najtraženije, pa ako vas zanima gdje možete pronaći veličinu košarice prema svojim preferencijama, ekipa s Independenta potrudila se napraviti kartu svijeta prema veličini grudi.

Ako ste ljubitelj obilnog dekoltea, preporuka je jednostavna - Skandinavija ili Rusija vaše su destinacije, jer tamo je prosječna veličina grudnjaka veća od D, što znači - wow!

I za one nešto manje, no i dalje velike grudi ne morate ići daleko - Hrvatice su odmah u sljedećoj kategoriji s prosječnom veličinom grudnjaka D, baš kao i bliži susjedi i Njemice, a možete skočiti i do Amerike... Sjeverne, naravno.

Zanimljivo, daleko najveći broj zemalja ima prosječnu veličinu košarice A - onu najmanju, a većinom se radi o zemljama Daleke Azije i Afrike.

01.07.2017. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno