Horoskop

Dnevni horoskop za dan 26.09.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

Samoizražavanje vam danas ide na svim razinama. Neće vam biti problem pokazati se u svemu čega se uhvatite. Bit ćete jako zadovoljni sobom, a to će se svidjeti i drugima koji će rado htjeti biti u vašem društvu. Nemojte pretjerano trošiti novac, uskoro bi vam moglo ponestati zaliha a onda bi mogli požaliti rastrošnost! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

Nemirni ste, ali i u potrazi za nečim što će vam biti dovoljan stimulans da se opet pokrenete. Nemojte zaboraviti da vaše tijelo treba i odmor ako mislite funkcionirati kako treba. Budete li uspjeli izvući se iz kuće mogli biste ostvariti zanimljivo poznanstvo i otvoriti neke nove perspektive. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali erotski ljubić, novi je… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

Ponekad moramo osjetiti posljedice svojih aktivnosti. Imate li potrebu učinite nešto ludo, budite svjesni kako je to uvijek rizik. Promjene se događaju bez obzira na vaše namjere. Ponekad ih ne možete niti kontrolirati. Prihvatite ih i krenite dalje, dovoljno ste snažni da možete amortizirati takve udare. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali erotski… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

Danas biste mogli imati razgovore s obitelji i prijateljima u vezi nekih vaših planova o putovanjima, odnosima i financijama. Nemojte odmah poludjeti. Saslušajte i njihovu priču makar po metodi „na jedno uđe na drugo izađe". Tako ćete smanjiti frustraciju i sebi i njima, a tko zna, možda čujete i nešto korisno. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

Nemojte svaki dan razmišljati cijelo vrijeme o poslu. Ako i imate nekih problema sve će se brzo srediti, a sad se posvetite sebi i svojim najbližima. Obični kućni poslovi bit će vam odličan način rješavanja stresa. Budete li radili u dvoje, moglo bi biti prilično zanimljivo, štoviše, moglo bi se pretvoriti u vulkan strasti. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

Ako se netko danas ponudi platiti račun umjesto vas, nemojte glumiti uljudnost, pustite ga. I vi zaslužujete da netko ponekad zavrti rundu za vas. Trebali biste malo poraditi na osjećaju krivnje kad netko vama čini nešto lijepo. I prihvaćanje je ponekad poklon koji usrećuje sve uključene, tako i vas. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali erotski ljubić, novi je… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

Imate priliku za kraće putovanje. Iskoristite ga kako biste se malo maknuli iz svakodnevice. Ako ste u mogućnosti povesti i voljenu osobu bit će to puni pogodak za vas. Zračite vrlo pozitivno pa ćete biti otvoreni za nova i zanimljiva poznanstva. Samo naprijed, nikad se ne zna što iz toga može izaći! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali erotski ljubić, novi je… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

Mašta vam je pokrenuta i nezaustavljiva. Morat ćete se pronaći u nekom izrazu jer će vas vlastite misli izludjeti. Neka to bude nešto neobično i što niste probali do sada. Bit ćete i otvoreni prema drugima pa biste mogli saslušati neki savjet kako unovčiti svoje ideje, što uopće ne bi bilo loše. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

Vaša slobodna narav danas je vrlo naglašena pa bi bilo dobro ponoviti lekciju kada i gdje si smijete što dopustiti. Čini se kao ćete danas morati malo komunicirati s osobama koje imaju veliki ego poput vas pa vam neće biti lako budete li se tvrdoglavo držali samo svojeg mišljenja, no pokušajte ipak gledati malo šire. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

Zanimaju vas nove i neisprobane stvari. Neke od njih koje danas probate mogle bi vam postati i dio života. Nemojte se stoga zaustaviti samo na željama. Ako nešto jako želite to i isprobajte! Ako si trenutno zbog nečega ne možete priuštiti nešto određeno idite za sljedećom stvari. Po potrebi napišite i listu koje ćete se držati. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

Nećete baš moći sakriti svoju emocionalnu stranu u određenim današnjim situacijama. Činit će vam se kao da ste na krivom mjestu u krivo vrijeme što će vas zbuniti i naravno pridonijeti lošijoj reakciji. Nemojte se bojati. Svi ljudi griješe pa tako i vi imate pravo na to. Nikad ne znate što se može iz takve situacije razviti. S obzirom da vas sreća prati, ne može biti gore od malo crvenjenja.… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

Budite pažljivi! Emocije određene osobe su u suprotnosti s vašim željama i ciljevima što bi vas moglo dovesti do sukoba. Vidite li da negdje nastaje problem, nemojte bježati i riješite ga što prije. Zakopate li to sad dok je sitno moglo bi se pretvoriti u zombija koji vam neće dati mira, stoga, na posao! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Smut - kako smo napisali… pročitaj više »