Horoskop

Tjedni horoskop - 23.09.2018. do 29.09.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Čini se kako netko iz vaše blizine više neće biti zadovoljan da ga uzimate zdravo za gotovo. Druge probleme i nesporazume više nećete moći koristiti kao ispriku pa ćete na tom odnosu ovaj tjedan morati proraditi. Osim toga druženja i zabave vam neće posebno nedostajati, štoviše, bit će toga napretek. POSAO: Bit ćete ambiciozni, ali ćete imati i suparnike. Imat ćete puno prilika koje će vas uveseljavati, ali morate ipak biti oprezni. Obavezno… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Razvoj romantičnih zbivanja mogla bi vas malo zabrinuti. Unutarnja nesigurnost natjerat će vas na povlačenje iz obećavajuće situacije u zadnji tren samo kako biste ostali sigurni da vas nitko neće povrijediti. Ova situacija je samo privremena pa budite strpljivi i sve će proći. Ako ste žena, čuvajte se ljubomore. POSAO: Iako vam komuniciranje neće biti problem neki od kolega mogli bi vam stvarati neprilike svojom ljubomorom ili neradom. Posla će biti, a čini se da ćetze ovaj… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Neka osoba će vas potpuno zaluditi pa nećete biti posebno koncentrirani na drugew obveze koje imate. Čini se kako vam još nije dosta ni zadovoljavanja osobnih potreba pa ćete ako nemate partnera bježati od svih kako biste si slobodno širili krila. Ma što to značilo u vašem slučaju. POSAO: Niste baš zainteresirani za posao, ali vaša kreativnost i snalaženje opet će se pokazati kako kombinacija koja vas izvlači iz neugodnih situacija.… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Ovo je prilično emocionalno razdoblje za vas. Mogućnost nesporazuma s bliskim osobama je velika pa ćete morati pripaziti što i kome govorite. Čini se kako će i vaš zdrav razum biti pod utjecajem ove energije pa biste mogli krivo reagirati na neke situacije. Oslonite se na komunikaciju pod vodstvom svoje intuicije. POSAO: Nemojte raditi ništa na vrat na nos. Za svaku poslovnu odluku dajte si dovljno vremena kako biste donijeli pravu odluku. Za neke stvari… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Ovaj tjedan bit će zanimljivije poslovno nego osobno pa se i pripremite na tjedan u kojem će Lavovi u vezi imati rutinu (ali ni to nije uvijek loše), a oni slobodni neće imati nekog na kome bi vježbali svoje lovačke zamke. Ono slobodnog vremena radije posvetite sebi i odmoru, zaslužili ste. POSAO: Neki ljudi koji su vam obećavali pomoć neće moći to obećanje i održati. Morat ćete dobro zavrnuti rukave i odraditi sve sami. Bilo bi dobro kad biste smanjili malo svoje… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Nećete imati problema osvojiti čak niti ljude teže osobnosti. Čini se kako će i najmanji trud kojeg pokažete pokazat će se čudesnim. Osvajate svih redom. Imate li pred sobom osobu za koju mislite kako je prava nemojte oklijevati vezati se na svim razinama. Razgovori o braku ili zajedničkom životu bit će vrlo uspješni. POSAO: Posljednja poslovna izvješća nisu onakva kakva biste vi htjeli, ali to nije razlog za zabrinutost. Čini se kako ovaj tjedan vi ne možete… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Slobodne Vage ovaj tjedan će morati donijeti važnu odluku: žele li biti i dalje sami i usamljeni ili će promijeniti nešto na sebi kako to više ne bi bile. Želite li i dalje lijegati sami u krevet ili samo s osobama prolazne važnosti. Ako ste u vezi, onda imate razmisliti koliko vam je do iste i stalo. POSAO: Iako su poslovne vijesti za vas odlične nemojte zaboraviti obazirati se malo i na ljude oko sebe i njihove potrebe. Ovo nije vrijeme za sebičnost. Imate puno… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Ovo razdoblje za vas nije najpovoljnije, ali nije ni loše, ovisno kako ga shvatite. Vrijeme je da se posvetite svojim emocijama, sebi, svom domu i razmišljanju o svemu što vam se dogodilo proteklih godinu dana. Solarna godina za vas se bliži kraju pa nema nekih uzbuđenja, ali ruku na srce, sad vam ne bi niti odgovarala. POSAO: Čini se kako će vas neki problem na kojeg niste računali natjerati da se u zadnji tren vratite na sam početak i krenete posao ponovno… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Imat ćete bogati društveni život koji će vas vući beskrajnom bančenju i tulumarenju. Ako ste slobodni igrat ćete vrlo opasnu igru s tuđim osjećajima. Pazite se! Iako je zanimljivo vući konce, mogli biste i sami biti povučeni! Strijelcima u stalnoj vezi igra će biti još opasnija, stoga budite oprezni. POSAO: Novac će vam ovaj tjedan biti posebno osjetljiva tema. Čini se kako ste svoje zalihe iscrpili, ali troškove niste smanjili. Nemojte paničariti, ali za… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Na području ljubavi ovaj tjedan dolaze dobre vijesti. Odnos sa osobom koju volite bit će vrlo topao i pun razumijevanja. Komunikacija će biti otvorena i puna podrške iako će partner morati pokazati dodatno razumijevanje za vaše poslovno odsustvo. Nemojte zaboraviti zahvaliti mu na svemu što čini za vas. Uživajte! POSAO: Imat ćete puno poslovnih obveza koje morate završiti prije nego krenete u nove projekte. Kolege neće biti toliko puni razumijevanja… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Mogli biste se predomisliti oko nekog projekta vezanog uz voljenu osobu koja vam oduzima više vremena nego ste računali. Čini se kako ćete morati pregledati još neke od svojih odluka prije nego krenete naprijed. Možda vam se ovo razdoblje ne čini baš pozitivnim, ali budite optimistični i sve će biti u redu. POSAO: Burno financijsko razdoblje i dalje vam ne da mira. Malo gore - malo dolje. Morat ćete malo više energije i vremena uložiti u informiranje… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Na ljubavnom području ovo će biti zanimljiv i ispunjen tjedan. Ako ste sami jedan prijatelj mogao bi natjerati vaše srce kucati puno brže nego ste navikli. Prijatelji će vas pozivati na druženje, putovanja i sve što bi vas veselilo. Ako ste u vezi, povedite sa sobom i partnera, bit će vam jako zanimljivo! POSAO: Postoji mogućnost financijskih komplikacija i nesporazuma. Morat ćete raščistiti točno tko što radi i za koga kako bi bio mir na poslu.… pročitaj više »