Horoskop

Tjedni horoskop - 13.01.2019. do 19.01.2019.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Sunce koje se drži podalje od Marsa, vašeg vladara, na području vaše solarne karte koja se odnosi na vaše prijatelje donosi vam promjene u život. Moguće je čak da će vam ovog tjedna donijeti i posebnu osobu koja će vam obuzeti svu maštu. Nemojte sve upropastiti igrajući samo na jednu kartu. Sreća prati hrabre, pokrenite se! POSAO: Jupiter vam donosi razdoblje u kojem trebate posegnuti za zvijezdama. Nemojte se samo zanositi mišlju kako će vam… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Vjerojatno ćete i ovog tjedna provesti dosta vremena razmišljajući o razvoju događaja i promjenama koje su vam se dogodile u životu. Neki pojedinci neće biti posebno zainteresirani za to što vam se događa pa ćete se morati sami snalaziti i donositi odluke samo na bazi svojih misli i zaključaka. Možda nije fer, ali sada je tako i ne može se puno promijeniti. POSAO: Merkur i dalje donosi određenu količinu nereda u vaš život, što znači da i dalje morate… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovog tjedna kao da nemate dovoljno vremena za ljubav. Previše stvari na poslovnom planu oduzima vam svo vrijeme i energiju. Ako ste u vezi, nastojte objasniti partneru u čemu je problem i ne zaboravite se zahvaliti na razumijevanju. Ako ste sami otvorite oči jer i u ovoj ludnici pred vama će se naći zanimljiva osoba. POSAO: Pred vama je puno nepredvidljivih situacija, ali ono što je vaš najveći problem - neodlučnost, i dalje vas prati. Promjene koje vam… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Morat ćete i dalje ostati iznad svega kako biste riješili probleme koji su vjerojatno nastali u proteklom razdoblju. Nesporazumi koji su nastali pod utjecajem Merkura u Jarcu otežali su vam odnos s voljenom osobom i/ili obitelji. Sada je tjedan u kojem ćete sve riješiti tako što ostanete smireni, saslušate i drugu stranu te ostavite što više otvorenih opcija za pregovaranje. POSAO: Ponude koje su vam se nekada činile iznimno važnima,… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Lavovi svaku neodlučnost vide kao slabost pa biste ovog tjedna mogli odnijeti neke užurbane odluke koje ćete brzo požaliti. Vaš vladar Sunce na pragu ulaska u Vodenjaka u području vaše karte koji se odnosi na partnerstvo, donosi vam nesigurnost u svakom pogledu u drugoj polovici tjedna. Uz toliko toga što se događa oko vas, nije vrijeme za donošenje odluka. Radije još isprobavajte opcije koje su pred vama. POSAO: Rado biste očajavali, ali… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Uz toliko toga što se događa oko vas, lako je pretjerati s trudom. Nemojte to činiti jer nećete postići ono što želite kod svog partnera. Bit ćete pod pojačanim utjecajem stresa pa se nemojte istresati na voljenoj osobi. Ona/on to ne zaslužuju. Uskoro će vam sve biti jasnije, a do tada otvoreno razgovarajte s partnerom i dobit ćete konstruktivan plan za budućnost. POSAO: Koliko će se situacija i raspoloženje za vas popraviti od početka do kraja ovog tjedna, neće… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Čini se kako određene osobe nisu bile dovoljno iskrene prema vama, a to će se brzo otkriti. To će vam doći u pravo vrijeme jer ćete dobiti konačan uvid u neka pitanja vezana uz vaš dom, ili obiteljsko naslijeđe. Kombinacija Merkura i Sunca u Jarcu na području vaše solarne karte koja se odnosi na zadovoljstvo donosi vam sredinom tjedna zanimljive ideje i prilike. Iskoristite ih! POSAO: Prije nekoliko tjedana svoju situaciju biste okarakterizirali kao nemoguću. Dana… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Za Škorpione koji traže ljubav, ovo je tjedan u kojem bi moglo doći do susreta i ozbiljnog razgovora s nekim posebnim tko vas je ostavio na ledu i prilično zbunjenim. Ako ste u vezi, možete očekivati odlične vijesti od obitelji, djece, nešto vezano uz trudnoću ili nešto što će vas jako usrećiti. Uživajte! POSAO: Život vam donosi neočekivane događaje koji će nadolazeće dane učiniti vrlo posebnim. Nemojte dozvoliti da vam posao oduzme svo vrijeme.… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Ovog tjedna biste mogli imati manjih problema s partnerom jer ćete biti okupirani poslom. Nemojte izazivati vraga i pokušajte diplomatski riješiti situaciju. Već vam se nagomilalo dovoljno toga dok je Merkur bio nepovoljan pa sad nastojte biti što iskreniji i riješite probleme komunikacijom. POSAO: Pred vas bi mogla doći jedna ponuda koju ćete teško odbiti jer će pozitivno utjecati na vaš poslovni, ali i privatni život. Čini se kako je… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Sunce na kraju vašeg znaka istaknut će vaš privatni život već početkom tjedna. Čini se kako je trenutno važno da obratite pažnju na tračeve koji kruže oko vas. Netko vam namjerno želi poremetiti vaš mir, ali uspjet će mu/joj samo ako i vi pridonesete tome. Nemojte to dozvoliti. Partneru pokažite koliko vam je stalo čak i ako morate uzeti vrijeme koje ste mislili posvetiti nečemu drugom. POSAO: Imate nešto posla kojeg ste ostavili i nikad niste… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Budite uvijek svjesni što se događa oko vas. Čini se kako se netko namjerio tračanjem pokvariti sliku o vama. Nemojte to dozvoliti! Previše energije ide u vašem smjeru da biste mogli dozvoliti nekome da se poigrava njome. Vjerojatno ćete razriješiti odnos s nekom osobom koja ne zaslužuje vašu pažnju. POSAO: Sunce na pragu ulaska u vaš znak daje vam pregršt ideja i energije za sve. Ipak, u svemu tome nemojte zaboraviti na praktičnu… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Kao nježna Ribica uvijek ste pokušavali svima ugoditi, čak i ako je to bilo na vašu štetu. Sad ste odlučili promijeniti to i posvetiti se sebi i svojim potrebama. Dobro razmislite što točno želite jer je ovo razdoblje u kojem će vaše odluke imati dalekosežne posljedice za vas. S partnerom razgovarajte otvoreno i iskreno i riješit ćete više nego prešućivanjem. POSAO: Merkur vam donosi otkrivanje nekih tajni i podataka od… pročitaj više »