Horoskop

Tjedni horoskop - 15.07.2018. do 21.07.2018.

ovan

ovan (21.03. - 20.04.)

LJUBAV: Sunce koje se ovaj tjedan pomiče u Lava pokazuje vam put prema romantičnim zbivanjima i avanturama. Što se više budete odmaknuli od svojih uobičajenih načina djelovanja, bit ćete uspješniji u svom naumu. Ovaj tjedan nastojte proširiti svoje horizonte po mogućnosti putovanjem ili nekim novim spoznajama. POSAO: Opterećenje od doma, obitelji ili osoba koje su vam važne vas ometaju pri poslu. Pokušajte se koncentrirati što više na… pročitaj više »
bik

bik (21.04. - 21.05.)

LJUBAV: Komunikacija na koju ste navikli bi se mogla malo poremetiti, posebice prema nekome do koga vam je stalo, ali se ne možete točno odlučiti što dalje. Jedan nedavni sukob vas još uvijek opterećuje i još se osjećate previše ranjivim pa pušete i na hladno. Saznat ćete neku informaciju koju ste dugo očekivali, no ne mora sve biti kako ste zamislili. Fleksibilnost je spas u svakoj situaciji. POSAO: Pojačani su vam odnosi s kolegama te vam se poslovni… pročitaj više »
blizanci

blizanci (22.05. - 21.06.)

LJUBAV: Ovaj tjedan Sunce se nalazi u vašoj solarnoj kući odnosa. Slijedi vam novi početak ili razvoj veze u smjeru kojeg niste očekivali. Što god ste do sad učinili, ima svoj odraz pa bilo da je u pitanju nova ljubav ili prekid postojeće koja vas je umarala, vama će biti sve kako želite. No, nemojte misliti da ste neuništivi, budite umjereni. POSAO: Vrijeme je za nove početke i na poslovnom polju. Ako ste se željeli opustiti sada nije vrijeme za to. Srećom,… pročitaj više »
rak

rak (22.06. - 22.07.)

LJUBAV: Pozitivna ljubavna situacija u kojoj se nalazite ulazi u zonu sigurnosti i stabiliteta nakon ljubavnog zanosa poticanog Suncem u vašoj Kući ljubavi. Intenzivnost i strast u svemu čega se prihvatite pokazuje okliko ste zadovoljni svojom ljubavnom situacijom. Ovaj tjedan ćete morati malo podmetnuti leđa za prijatelje i osobe koje vas trebaju, ali svi znamo koliko vi uživate u tome pa nećete imati problema u takvim situacijama. POSAO: Sunce ovaj tjedan pojačava zahtjeve… pročitaj više »
lav

lav (23.07. - 22.08.)

LJUBAV: Prelazak Sunca u vaš znak krajem tjedna donosi vam napredak u romantičnim odnosima. Mislite li kako imate premalo vremena za ljubav, dobro ste se zeznuli. Sklop planeta vam otvara sve mogućnosti za nove romanse, ojačavanje postojećih veza i zadovoljenje vaših potreba. Uživajte u slijedećih nekoliko tjedana u svojoj neodoljivosti i rastućem šarmu. POSAO: Pomicanjem Sunca u vaš znak ojačava se vaše samopouzdanje. To će vam vratiti vaše… pročitaj više »
djevica

djevica (23.08. - 22.09.)

LJUBAV: Ovo je vrlo interesantno vrijeme za pripadnike ovog znaka. Razne aktivnosti na svim poljima osobnog života ulaze u vaš centar pozornosti. Shvaćate važnost ovog dijela svog života kojeg ste poprilično zapustili. Vrijeme je za duboke i iskrene promjene koje proizlaze iz same dubine vašeg bića. Zavrnite rukave u krenite hrabro naprijed. POSAO: Saturn vam jednostavno ne dozvoljava pristanak na kompromise. Sunce vaš škaklja iz Lava te daje dodatnu snagu… pročitaj više »
vaga

vaga (23.09. - 22.10)

LJUBAV: Sunce u Lavu krajem tjedna vam ne dozvoljava gubljenje u detaljima te vas potiča na gledanje šire slike vašeg ljubavnog odnosa. Ono što ste zasadili sada vam dolazi na žetvu pa ćete uživati onoliko koliko ste si zaslužili. Vjerujte u svoje odabire ili priznajte da ste pogriješili pa ćete se osjećati bolje u svakom slučaju. POSAO: Rastuće odgovornosti na poslu i sitni flertovi na radnom mjestu vas poprilično iscrpljuju. Morate ostati svjesni nevidljive… pročitaj više »
škorpion

škorpion (23.10. - 21.11.)

LJUBAV: Veza u kojoj se trenutno nalazite i dalje cvjeta pa u njoj možete naći oslonac za sve probleme na koje možete naići na drugim poljima. Prošlost koju ste otpustili prošli tjedan vas više neće zamarati pa se slobodno posvetite novim planovima s osobom u koju imate povjerenja. Vaša magnetna privlačnost ne nestaje tako brzo, samo ćete se morati malo više potruditi. Za pravu osobu vam to i tako nije problem. POSAO: Prelazak Sunca u znak Lava… pročitaj više »
strijelac

strijelac (22.11. - 21.12)

LJUBAV: Ako se do sada niste odmorili i razmislili što želite sada više nećete imati vremena za to. Sunce koje ulazi u Lava donosi vam snažne promjene na privatnom planu. Otvaraju vam se nove mogućnosti, a vi ste pri tom puni energije za iskorištavanje vlastitih potencijala do maksimuma. Možda ćete za početak morati raskrstiti neku vezu koja vam je zapravo bila opterećenje, ali nemojte plakati za tim jer su pred vama dani nove ljubavi ili potpune obnove postojeće.… pročitaj više »
jarac

jarac (22.12. - 20.01.)

LJUBAV: Ovo je vrlo kompleksno razdoblje za Jarce. Toliko toga se događa izvan vašeg dosega i utjecaja da biste ponekad najradije iskočili iz svoje kože i pobjegli. Problemi u vezi ovaj tjedan bi mogli eskalirati pa razmislite treba li vam to sve zapravo. Vaš tvrdoglavi ponos vam je najveća prepreka u odnosima pa se probajte iskontrolirati što više možete. POSAO: Prebukiran raspored vodi vas otuđenju od društva pa pokušajte nekako prilagoditi ga… pročitaj više »
vodenjak

vodenjak (21.01. - 19.02.)

LJUBAV: Čini se kao da je došlo vrijeme ljetnog čišćenja kad su u pitanju vaši društveni odnosi. U međuvremenu, uporna pažnja nekoga tko se ne može odlučiti želi li vas za prijatelja ili partnera od vas zahtijeva reakciju. Ako niste i vi ti koji se ne možete odlučiti, vrijeme je za zajedničku odluku kako dalje. Ako ste neodlučni, onda to vjerojatno nije ono što želite pa krenite dalje riješivši taj odnos jednom zauvijek. POSAO: Utjecaj… pročitaj više »
ribe

ribe (20.02. - 20.03.)

LJUBAV: Izgleda kako trenutna situacija zahtijeva konačnu odluku koju ste do sad izbjegavali. Zaljubljeni će pronaći svoj najbolji interes u odluci koju odnesu ma koliko ima se na početku činilo kako im ni jedno rješenje ne odgovara. Nemojte očajavati ako ne bude sve na prvi pogled kako se si zamislili, na kraju, svi smo mi samo ljudi. POSAO: Uran vam donosi neizbježne promjene. Hoće li biti oslobađajuće, uzbudljive ili straše ovisi o tome kako ćete se vi odupirati… pročitaj više »