Horoskop

Blizanci

blizanci

Mjesečni horoskop - 01.03.2019. do 31.03.2019.

LJUBAV: Mjesec će početi lagano konfuzno, vaša dvojna narav počet će opet izvoditi uobičajene igrice nakon kojih ni sami ne znate što ste zapravo htjeli reći. Pokušajte se kontrolirati, zaboravite na romantične izlete, za njih pričekajte svibanj. Ovaj mjesec ohladite glavu i posvetite se obitelji, trebaju vas i zaslužili su vaše vrijeme i pažnju, naročito nakon punog Mjeseca.

POSAO: Posao koji ste radili prošle i početkom ove godine polako dolazi na naplatu. Nemojte biti ni brzopleti ni pohlepni, nego polako i promišljeno završavajte poslove koji su naizgledniji za uspjeh. Fokusirajte se na posao, jer ovaj je mjesec kao stvoren za zaradu i napredovanje na poslu. Obratite pažnju na čudne poruke, jer bi se mogla pojaviti avet prošlosti koja će se pretvoriti u anđela čuvara i pomoći vam u ključnim trenucima.

ZDRAVLJE: Stres vam je ove godine najgori neprijatelj zdravlja, a kako udara podmuklo, potrudite ga se otpustiti fizičkim aktivnostima.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sve tvoje savršeno, novi je hit naslov Naklade Neptun jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Colleen Hoover. Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Psa

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini