Horoskop

Blizanci

blizanci

Tjedni horoskop - 24.03.2019. do 30.03.2019.

LJUBAV: Zauzeti Blizanci ovaj tjedan mogli bi doći u iskušenje za manju aferu s nepoznatom osobom koja će ih oboriti s nogu. Čini se kako vam je proljeće prilično lupilo u glavu pa razmislite što time riskirate i koliko ste spremni na to. Partner bi mogao vrlo lako primijetiti tajne znakove te afere i znajte da vam se njegova reakcija neće ni malo svidjeti.

POSAO: Jupiter i nepredvidljivi i razorni Uran u vašoj poslovnoj zoni natjerat će vas na žestoku koncentraciju na poslovna pitanja. Mogli biste se osjećati prilično podcijenjenima pa će tenzije na poslu biti iznimno visoke. Nemojte puštati jeziku na volju jer ćete se uvaliti u još veće probleme. Promjene koje su na pomolu mogle bi okrenuti vašu karijeru u potpuno drugom pravcu.

ZDRAVLJE: Pojačani stres mogao bi vam donijeti ginekološke smetnje ili probleme s mokraćnim putevima. Pripazite!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Potjera, prva knjiga serijala Briar U, nastavka Off campusa, novi je naslov Naklade Neptun iz pera jedne od najboljih suvremenih svjetskih autorica - Elle Kennedy.

No, to nije sve - stigla je i nova knjiga iz serijala Škola za nasljednice Sabrine Jeffries - Povratak prognanog vojvode!

Ove bestsellere ne smijete propustiti, a knjige naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Blizanci - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini