« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
SJAJNO!

Igor Geržina s odličnom Ninom Kraljić završio Božićnu saksofonsku bajku...

Serija adventskih koncerata na Europskom trgu odličan su završetak Geržinine uspješne godine

Geržina i Nina Kraljić oduševili posjetitelje Adventa na Europskom trgu
Geržina i Nina Kraljić oduševili posjetitelje Adventa na Europskom trgu (Sanjin Kaštelan)
Više o

Igor Geržina

,

Nina Kraljić

,

Saxmas Fairytale

,

Advent na Europskom trgu

Igor Geržina održao je u četvrtak posljednji koncert u sklopu bajkovitog glazbenog programa "Saxmas Fairytale" u sklopu Adventa na Europskom trgu, a gošća mu je bila pobjednica HRT-ovog showa ''The Voice'', Nina Kraljić.

Serija adventskih koncerata na Europskom trgu odličan su završetak Geržinine uspješne godine. Suradnja s Ivanom Kindl u pjesmi ''Olako'' rezultirala je ulaskom na sve važnije top liste u zemlji te zadržavanje na HR top 40, a pjesma ''Moje vrijeme'' sa Željkom Veverec, prema mišljenju glazbene kritike, uvrštena je u Top 10 singlova za 2017. godinu.

S fanovima na društvenim mrežama Geržina je podijelio i sjajne vijesti da se posljednji instrumentalni singl s Porinom nagrađenog albuma, "Eastern Magic" ft. Magdalena Chovancova nalazi na 13. mjestu "Top 100 Indie Songs of 2017" na američkoj smooth jazz radio postaji The Oasis.

Bajkovit završetak godine u sklopu Adventa na Europskom trgu s pet solističkih koncerata uljepšanih gostovanjem vrhunskih pjevačica: Ivanom Kindl, Vandom Winter, Mijom Dimšić i Zdenkom Kovačićek, zaokružen je gostovanjem naše predstavnice na Eurosongu te pobjednice prve sezone ''The Voice-a'', talentirane Nine Kraljić.

Odlična atmosfera na prepunom Europskom trgu odlično je označila kraj Adventa i početak nove godine koju je ovaj talentirani glazbenik već počeo aktivno, nastupom na novogodišnjem koncertu Tamburaškog orkestra HRT-a u zagrebačkom HNK, te gostovanjem u HTV-ovoj emisiji Koktel-bar.

S obzirom na visoko podignutu letvicu u 2017. godini, od Geržine očekujemo puno odličnih glazbenih projekata i u 2018. godini.

06.01.2018. 10:31:00
Novi komentar
nužno
nužno