« Biznis
objavljeno prije 3 mjeseca i 25 dana
BRAVO

Infobip će financijski podržati pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade

Infobip, jedna od vodećih globalnih IT kompanija, i ujedno najveća hrvatska IT kompanija, i tako podržati rad Hrvatskog matematičkog društva

Bravo!
Bravo! (Arhiva)
Više o

Infobip

,

Metematička olimpijada

,

učenici

,

darovita djeca

Financijsku potporu za pripremu učenika za Međunarodne matematičke olimpijade osigurat će Infobip, jedna od vodećih globalnih IT kompanija, i ujedno najveća hrvatska IT kompanija, i tako podržati rad Hrvatskog matematičkog društva (HMD) koje organizira put i priprema učenike za matematičke olimpijade.

- Infobip je postigao svjetski uspjeh i živi je dokaz koliko je kvalitetnih ljudi u Hrvatskoj i regiji. Želimo omogućiti da se tako i nastavi. Zato smo odlučili dati svoj doprinos, nagraditi mlade matematičare koji na svjetskim natjecanjima postižu sjajne rezultate i pritom im poslati poruku da se znanje isplati i da je u njega vrijedno ulagati, izjavio je Silvio Kutić, CEO Infobipa.

- Hvala Infobipu što ulaže u darovite učenike i što je prepoznao trud koji već godinama ulažemo u razvoj sustava priprema učenika i promoviranja matematike, izjavio je prof. Hrvoje Kraljević iz Hrvatskog matematičkog društva koje radi na unapređivanju i promicanju matematičke znanosti, nastave matematike na svim razinama, primjene matematike u drugim disciplinama kao i unapređivanje društvenog položaja matematičara u cjelini.

23.11.2018. 18:43:00
Novi komentar
nužno
nužno