« Glazba
objavljeno prije 5 mjeseci i 27 dana
USPJEH

Irena Žilić nakon Velike Britanije kreće s Morcheebom na turneju po Italiji

Irena će se tako pridružiti Morcheebi na njihovim koncertima u klubu Estragon u Bologni 3. studenog, dan kasnije će svirati u sjajnom Auditoriumu Parco della Musica u Rimu, a 5. studenog će svirati u Alcatrazu u Milanu.

Irena Žilić i Morcheeba u Italiji
Irena Žilić i Morcheeba u Italiji (Arhiva)
Više o

Irena Žilić

,

turneja

,

Morcheeba

Nakon sjajne rasprodane turneje po Velikoj Britaniji s bendom Morcheeba, jedna od naših najcjenjenijih kantautorica, Irena Žilić ide i na turneju po Italiji za nekoliko dana! Irena će se tako pridružiti Morcheebi na njihovim koncertima u klubu Estragon u Bologni 3. studenog, dan kasnije će svirati u sjajnom Auditoriumu Parco della Musica u Rimu, a 5. studenog će svirati u Alcatrazu u Milanu.

Sredinom listopada Irena Žilić je nastupila kao support Morcheebi u Londonu, Manchesteru, Brightonu i Southamptonu, a radi se o nastavku suradnje nakon što je ova sjajna kantautorica nastupila kao predgrupa Skye i Rossu iz Morcheebe u zagrebačkoj Tvornici kulture u studenom 2016. godine.

Koncertima u Rimu, Milanu i Bologni, Irena će talijanskoj publici predstaviti svoj drugi studijski album "Haze" objavljen u ožujku prošle godine. Album se našao na gotovo svim domaćim i regionalnim top listama albuma koji su obilježili 2017. godinu, a zaradio je i nominaciju za glazbenu nagradu Porin u kategoriji "Najbolji album alternativne i klupske glazbe". "Haze" je promoviran na koncertima diljem Hrvatske i regije, nastupila je i na velikim domaćim festivalima.

Poslušajte Irenin drugi album "Haze":
http://bit.ly/Haze_IrenaZilic

Pogledajte video za singlove:
The Moon
X
Omega

Irenina službena stranica

Zapratite Irenu na društvenim mrežama 
Facebook  Instagram

Piše: Đurđica Sarjanović
24.10.2018. 14:01:00
Novi komentar
nužno
nužno