« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Irena Žilić u Tvornici kulture 22. travnja

Album "Haze" Irenin je drugi studijski uradak koji će svjetlo dana ugledati 15. ožujka, a najavljen je s dva odlična singla

Irena Žilić stiže u Tvornicu
Irena Žilić stiže u Tvornicu (Jure Živković)
Više o

Irena Žilić

,

Tvornica kulture

,

koncert

,

ulaznice

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, promovirat će drugi album u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja.

Album "Haze" Irenin je drugi studijski uradak koji će svjetlo dana ugledati 15. ožujka, a najavljen je s dva odlična singla.

Irena Žilić - The Moon"

U studenom prošle godine Irena je objavila pjesmu "The Moon", a početkom veljače ove godine objavljen je i drugi "X". Oba singla najavila su drugačiji zvuk na drugom albumu od onoga što je publika navikla čuti u njezinim pjesmama.

Irena Žilić - "X"

Na novom albumu Irena Žilić je radila s talentiranim producentom Markom Mrakovčićem, a više nije ni sama s gitarom. Pridružili su joj se Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), koji će s njom nastupiti i u Tvornici kulture.

Novo izdanje Irene Žilić moći će se nabaviti prvo u digitalnom obliku, uz koje će biti objavljena i knjižica s tekstovima, a fizičko izdanje će izaći nešto kasnije.

Izrena Žilić iza sebe ima EP "Days of Innocence", album "Travelling" te brojne koncerte diljem Hrvatske i regije, a njezin drugi album jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine.

Irena Žilić - "Scars"

Ulaznice 
Ulaznice u su u pretprodaji po 35 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

  • Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb

  • Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

  • Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb

  • Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

  • www.entrio.hr

03.03.2017. 10:32:00
Novi komentar
nužno
nužno