« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci
AKCIJA

Jednostavni načini za uživanje u životu

Uživanje u životu ne mora uvijek nužno sadržavati velike količine potrošenog novca i egzotične stvari, najbolje su upravo male, besplatne stvari dostupne svakodnevno

Uživati se može i treba besplatno
Uživati se može i treba besplatno (FreeDigitalPhotos)
Više o

život

,

sreća

,

uživanje u životu

,

savjeti

Sreću želimo i očekujemo svi, no kako nas ovo ludo doba tjera da trčimo za novcem, često se ta sreća čini vrlo neuhvatljivom onima koji ne uspijevaju zaraditi više od svote s kojom mogu živjeti barem dostojanstveno.

No, je li novac presudan za sreću? Ima dovoljno istraživanja koja tvrde da nije, pa evo nekih stvari koje možete raditi i s vrlo malo novaca, podižući pritom kvalitetu svog života na novu razinu i dostižući sreću.

Recimo, knjižnica je sjajno mjesto - ima dobrih knjiga i filmskih klasika, često se organiziranju zanimljiva predavanja i radionice, pa svratite malo češće, bit će zabavno. Jednako tako, otresite prašinu s društvenih igara i pozovite ekipu - vjerujte, bit će to jedna dobra večer.

Muzeji većinom imaju slobodan ulaz, a teško da ste baš bili u svima? Možda i jeste, ako ste bili marljivi tijekom Noći muzeja, no ipak se isplati otići na svaku novu izložbu i uživati u umjetnosti.

Naravno, uvijek možete napraviti obiteljsku večeru ili pozvati prijatelje - ne mora to biti ništa spektakularno, i tako je cilj cijele priče druženje, a ne hrana. Ako je vrijeme dobro i toplo, još je bolja ideja napraviti piknik - troškovi su također mali, a zabava je zagarantirana.

I da, uvijek možete prošetati parkom, sjesti na klupu i uživati u prirodi ...

12.07.2015. 18:20:00
Novi komentar
nužno
nužno