« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 2 mjeseca
SAVJETI :)

Joga je najbolji saveznik protiv viška kilograma

Joga dovodi organizam u prirodni balans što znači da ćete kilograme dobiti ili izgubiti kako bi tijelo moglo normalno funkcionirati

Riješite se viška kilograma jogom
Riješite se viška kilograma jogom (Arhiva)
Više o

joga

,

metabolizam

,

mršavljenje

,

savjeti

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje.

Ako želite izgubiti suvišne kilograma to mora isključivo biti zbog zdravlja, a nikako zbog izgleda ili okoline. Volite se i prihvatitite onakvima kakvi ste bez obzira koliko kila imate. Samo na taj način ćete redovito ići na treninge i nećete odustati nakon mjesec dana.

Ubrzavanje metabolizma

Ukoliko pak mislite da jednostavno samo imate spor metabolizam joga je opet najbolje riješenje jer ubrzava metabolizam. Joga dovodi organizam u prirodni balans što znači da ćete kilograme dobiti ili izgubiti kako bi tijelo moglo normalno funkcionirati.

Izvođenje vježbi joge nećete potrošiti puno kalorija, ali u jogi se ipak mogu izgubiti neželjeni kilogrami jer kod joge gubitak kilograma nije povezan sa sagorijevanjem kalorija.

Osobe koje prakticiraju jogu pažljivije biraju što i kada jedu zbog čega ne pate od pojačanog unosa slatkiša i hrane kod stresnih stanja. Prakticiranje joge utječe na uravnotežen rad endokrinog i probavnog sustava.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
14.01.2018. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno