objavljeno 14.01.2018. 09:01:00
SAVJETI :)

Joga je najbolji saveznik protiv viška kilograma

Joga dovodi organizam u prirodni balans što znači da ćete kilograme dobiti ili izgubiti kako bi tijelo moglo normalno funkcionirati

Riješite se viška kilograma jogom
Riješite se viška kilograma jogom (Arhiva)

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje.

Ako želite izgubiti suvišne kilograma to mora isključivo biti zbog zdravlja, a nikako zbog izgleda ili okoline. Volite se i prihvatitite onakvima kakvi ste bez obzira koliko kila imate. Samo na taj način ćete redovito ići na treninge i nećete odustati nakon mjesec dana.

Ubrzavanje metabolizma

Ukoliko pak mislite da jednostavno samo imate spor metabolizam joga je opet najbolje riješenje jer ubrzava metabolizam. Joga dovodi organizam u prirodni balans što znači da ćete kilograme dobiti ili izgubiti kako bi tijelo moglo normalno funkcionirati.

Izvođenje vježbi joge nećete potrošiti puno kalorija, ali u jogi se ipak mogu izgubiti neželjeni kilogrami jer kod joge gubitak kilograma nije povezan sa sagorijevanjem kalorija.

Osobe koje prakticiraju jogu pažljivije biraju što i kada jedu zbog čega ne pate od pojačanog unosa slatkiša i hrane kod stresnih stanja. Prakticiranje joge utječe na uravnotežen rad endokrinog i probavnog sustava.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
14.01.2018. 09:01:00
http://m.metro-portal.rtl.hr/joga-je-najbolji-saveznik-protiv-viska-kilograma/109696/