« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 1 godinu i 4 mjeseca
SAVJETI

Joga za vitku liniju

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje

Joga stvarno može napraviti čuda za vas
Joga stvarno može napraviti čuda za vas (Arhiva)
Više o

joga

,

zdravlje

,

mršavljenje

,

metabolizam

Joga je odlična za gubljenje kilograma, ali ne postoje određeni joga položaji koji su namijenjeni isključivo gubljenju suvišnih kilograma. Zapravo, najčešće osobe koje prakticiraju jogu i nemaju problema s pretilošću.

Ako redovito vježbate jogu biti ćete vitki, a godine ne predstavljaju nikakav problem jer što je osoba starija to joj se joga još više preporučuje.

Ako želite izgubiti suvišne kilograma to mora isključivo biti zbog zdravlja, a nikako zbog izgleda ili okoline. Volite se i prihvatitite onakvima kakvi ste bez obzira koliko kila imate. Samo na taj način ćete redovito ići na treninge i nećete odustati nakon mjesec dana.

Ubrzavanje metabolizma

Ukoliko pak mislite da jednostavno samo imate spor metabolizam joga je opet najbolje riješenje jer ubrzava metabolizam. Joga dovodi organizam u prirodni balans što znači da ćete kilograme dobiti ili izgubiti kako bi tijelo moglo normalno funkcionirati.

Više savjeta pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
18.11.2017. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno