« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Juliette Lewis predstavit će svoj rock bend u Zagrebu i Murteru

Nekad slavna glumica prvi put hrvatskoj publici dovodi The Licks

Fotografija vijesti
Više o

Juliette Lewis

,

The Licks

,

Boogaloo

Poznata glumica, danas rock’n’roll zvijezda, kontroverzna i seksepilna Juliette Lewis će zajedno sa svojim bandom The Licks nastupiti u nedjelju 13. srpnja, u zagrebačkom klubu Boogaloo, a dan kasnije će uveličati i Murtersko kulturno ljeto. Juliette je jedna od najžešćih scenskih pojava, atraktivna i energična uživa u svakoj minuti na pozornici, eksplozivna i nabijena emocijama.

Juliette Lewis je svjetsku slavu stekla kao fenomenalna glumica, a pamtimo je po nezaboravnim ulogama u filmovima ‘Rođeni ubojice’ i ‘Od sumraka do zore’. Nakon 15 godina snimanja filmova i, kako je istakla, osjećaja neispunjenosti, njezina zaljubljenost u glazbu materijalizirala se 2003. osnivanjem Juliette and The Licks.

Nakon uspjeha prvog albuma ‘You’re Speaking My Language’ i sjajnih kritika, grupa je ostala bez bubnjara u trenutku kada su spremali novi album. U pomoć je priskačio, ni više ni manje nego frontmen Foo Fightersa, nekadašnji bubnjar Nirvane, Dave Grohl koji je s The Licksima snimio drugi album ‘Four On The Floor’.     (MP)

Juliette je svjetsku slavu stekla kao glumica u filmovima ‘Rođeni ubojice’ i ‘Od sumraka do zore’. Nakon 15 godina snimanja filmova i, kako je istakla, osjećaja neispunjenosti, njezina zaljubljenost u glazbu materijalizirala se 2003. osnivanjem Juliette and The Licks.

27.06.2008. 02:20:25
Novi komentar
nužno
nužno