« Žene
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
HMM :)

Kakve to žene odbijaju muškarce

Muškarci vole žene - visoke, niske, mršave, punije, plave, smeđe ... zapravo je svejedno kakve su, samo da su žene. No, ipak postoji tip žene koji se vrlo, vrlo rijetko sviđa muškarcima

Muškarcima hrabrost nije seksi
Muškarcima hrabrost nije seksi (Arhiva)
Više o

muškarci

,

žene

,

vojnikinje

Muškarci imaju različit ukus kad su žene u pitanju, tako da se zapravo niti jedna ne treba bojati da nikad neće naći nekog kome će se svidjeti, rekli bi znalci muško-ženskih odnosa, no zanimljivo istraživanje provedeno na Sveučilištu Southampton pokazalo je da to baš i nije istina.

>> Kako muškarci biraju žene, a kako ljubavnice >>

Naime, ispitanicima su pokazivali fotografije osoba oba spola koje izvode neka hrabra djela poput borbe u ratu ili pomaganje osobama nakon prirodnih katastrofa.

Ispitanice su uglavnom bile oduševljene prizorima hrabrih ratnica i spasilaca, no kod muškaraca je situacija bila potpuno obrnuta - žene u takvim situacijama nisu im bile niti malo privlačne. 

>> Pet tipova žena koje muškarci zaobilaze u širokom luku >>

Žene velikog srca koje hrabro i nesebično pomažu muškarcima nisu seksi, a istraživači tvrde da je kriva evolucija - muškarci su kroz generacije navikli da su oni snažniji spol, a ovakvo ih žensko ponašanje izravno ugrožava.

Stoga, cure, sve je OK, ali ne javljajte se u vojsku i spasilačke službe ... osim onih na plaži.

03.04.2015. 19:54:00
Novi komentar
nužno
nužno