« Spektakli
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
LIFE

Keith Richards u memoarima Micka Jaggera opisao kao nepodnošljivog

Dijelovi iz Richardsove autobiografije "Life" koje je u subotu objavio dnevnik The Times otkrivaju sve tajne iz prošlosti Rolling Stonesa

Mick Jagger i Keith Richards
Mick Jagger i Keith Richards (Getty Images)
Više o

strastvena noć

,

Rolling Stones

,

Mick Jagger

,

memoari

Droga i glazba, prijateljstvo s Mickom Jaggerom i njegovom zaručnicom, zatvor i ljubavni pothvati, sve se našlo u memoarima gitarista Rolling Stonesa Keitha Richardsa koja izlazi 26. listopada i u kojoj bez uljepšavanja govori o svijetu rock&rolla kako ga je on vidio.

Dijelovi iz njegove autobiografije "Life" koje je u subotu objavio dnevnik The Times otkrivaju sve tajne iz prošlosti Rolling Stonesa, naročito u trenutcima kada su bili jedna od najpopularnijih i najutjecajnijih grupa 20. stoljeća.

Richards u knjizi govori o napetim odnosima s pjevačem Mickom Jaggerom kojeg zove "Vaše Veličanstvo" i "Brenda" i za kojeg kaže da je početkom 80-ih postao "nepodnošljiv". "Volio sam Micka, ali u njegovoj garderobi nisam bio dvadesetak godina. Ponekad pomislim: 'Nedostaje mi prijatelj' i pitam se kamo je otišao", otkriva 67-godišnji gitarist. (hina/metro-portal)

16.10.2010. 12:00:00
Novi komentar
nužno
nužno