« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 7 mjeseci
NAJAVE

Let 3 headliner Velike rock eksplozije #10

Uz legendarne "riječke pičke" će svirati kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački "razbijači atoma" - EoT

Let 3 zatvara VRE#10
Let 3 zatvara VRE#10 (Arhiva)
Više o

Phantasmagoria

,

EoT

,

Let 3

,

Velika Rock Eksplozija

,

VRE#10

Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije! Svima dobro znani urnebesni brkati rockeri će nastupiti završnog dana VRE#10, u petak, 6. listopada na mjestu gdje je Velika rock eksplozija i započela - zagrebačkom klubu Boogaloo.

Uz legendarne "riječke pičke" će svirati kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački "razbijači atoma" - EoT.

Koncert počinje točno u 20:30 sati, a ulaznice po cijeni 70 kuna su dostupne online u sustavima Eventim i Entrio te na sljedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, K'loto, Octopus Piercing Studio, Metal Bar Valhalla i Purgatory.

Ovogodišnja jubilarna deseta Velika rock eksplozija održat će se od 30.9 do 6.10.2017. na 6 različitih lokacija širom Zagreba. Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom prve desetoljetke festivala dogodit će se u subotu 30.9. u 11:00 sati u galeriji Greta (Ilica 92).

Veliko finale bit će u petak 6.10. u dvorni Boogaloo (Vukovarska 68), gdje je održana i prva Velika rock eksplozija, na kojoj su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee. Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima (galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača...), a kompletan program festivala - uskoro

29.08.2017. 12:30:00
Novi komentar
nužno
nužno