« Film
objavljeno prije 8 mjeseci i 17 dana
POD ZVIJEZDAMA

MAMMA MIA: Here We Go Again!

Pretpremijerno na filmskom festivalu u Puli 21.7., premijerno na ljetnim pozornicama duž obale 22.-25.7., a od 26. srpnja 2018. redovno u kinima diljem Hrvatske

Mamma mia u ljetnim kinima
Mamma mia u ljetnim kinima (Editus)
Više o

Mamma Mia

,

film

Neke stvari u životu su dobre jer se dogode samo jednom, a neke su jednostavno predobre da bi se dogodile samo jednom... Punih 10 godina nakon prvog dijela, došlo je vrijeme za ponovno okupljanje - u kina stiže Mamma Mia: Here We Go Again!

Svečanu pretpremijeru film će doživjeti 21.7. u veličanstvenom ambijentu Pulske Arene, na predzadnjem danu ovogodišnjeg Pula Film Festivala, a premijerna prikazivanja ponudit će i nekoliko ljetnih kina, nakon čega će se od 26.7. film redovno prikazivati u kinima diljem zemlje.

U čast tome što je film većim dijelom sniman na Visu, distributer se pobrinuo da u nadolazećem periodu publici ponudi poseban doživljaj ove ljetne bajke. U suradnji s Editusom, Vegeta Natur - nepogrešiv odabir pri kuhanju, omogućila je nepogrešiv, ovoga puta filmski začin. Pod zvjezdanim nebom, u zavjetrini borova, uz miris morske soli u zraku i tekuće osvježenje u ruci, vaše ljetne večeri na moru obilježit će premijerno prikazivanje Mamma Mia: Here We Go Again!

U periodu od 22. do 25. srpnja možete birati između 13 ljetnih pozornica; od Pule i Opatije, preko Raba, Murtera, Splita, Hvara i Brača do Dubrovnika, na kojima ćete u posebnom, prigodnom ozračju moći premijerno pogledati nastavak najpopularnijeg filmskog mjuzikla novijeg doba.

Mamma Mia: Here We Go Again! odvodi publiku na glazbeno putovanje naprijed-nazad u vrijeme, ispreplićući događaje iz prošlosti i sadašnjosti. Na bajkovitom otoku Kalokairi (kojeg u filmu „glumi" naš Vis), Sophie se sprema za svečano otvorenje renoviranog hotela Bella Donna. Našavši se „u majčinim cipelama", pronalazi preostale dijelove slagalice o njezina tri oca i davnom ljetu kada je sve počelo. Glazbena priča nas odvodi u 1979. godinu gdje su raspjevane Donna, Tanya, i Rosie upravo diplomirale na Oxfordu, a pred njima je ljeto koje će odrediti ostatak njihovih života...

U novom nastavku ponovno gledamo šarmantnu Amandu Seyfried (Sophie) i filmskog zaručnika Dominica Coopera (Sky), Meryl Streep (Donna), trojicu očeva Piercea Brosnana (Sam), Colina Firtha (Harry), i Stellana Skarsgårda (Bill), te Donnine prijateljice Christine Baranski (Tanya) i Julie Walters (Rosie). Mladu Donnu sada utjelovljuje nada filmske scene, britanska glumica Lily James, dok Brosnanov lik, mladog Sama, utjelovljuje Jeremy Irvine. Hugh Skinner igra Firthovog Harryja u mladim danima, a mlađahnog Billa kojeg inače utjelovljuje Skarsgård, tumači glumac Josh Dylan. Na oduševljenje publike, filmskoj se ekipi pridružuje i američka božica popa, pjevačica i glumica Cher u ulozi Ruby Sheridan, otuđene Donnine majke i Sophiene bake. Nova lica novog nastavka između ostalih su i Celia Imrie u ulozi prorektorice te Andy Garcia kao Fernando, voditelj hotela.

Sjetite se svega zbog čega volite film Mamma Mia!... Sve to vas očekuje i u nastavku Mamma Mia: Here We Go Again!, s još više Abba-e, sunca, mora, ljubavi, iskrica, veselja, pjesme i plesa. Prepustite se novoj ljetnoj romansi i otplešite u ljeto kada je sve počelo...

Pretpremijerno na filmskom festivalu u Puli 21.7.premijerno na ljetnim pozornicama duž obale 22.-25.7., a od 26. srpnja 2018. redovno u kinima diljem Hrvatske.

Pretprodaja ulaznica za pretpremijeru u Pulskoj Areni dostupna je putem slijedećeg linka.

06.07.2018. 17:00:00
Novi komentar
nužno
nužno