« Biznis
objavljeno prije 9 mjeseci i 17 dana
ZEC 2018

Međunarodna konferencija "Zagreb Ethics and Compliance 2018"

Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u privatnom i javnom sektoru te, između ostalog, istaknuti važnost u sprječavanju korupcije

Zagreb Ethics and Compliance 2018
Zagreb Ethics and Compliance 2018 (Ravecon)
Više o

ZEC 2018

,

Zagreb Ethics and Compliance 2018

,

međunarodna konferencija

Prva međunarodna konferencija „Zagreb Ethics and Compliance 2018" (ZEC 2018) na temu poslovne etike i usklađenosti, održat de se 13. i 14. 06. 2018. u hotelu Westin, u organizaciji tvrtke Ravecon d.o.o. za poslovno savjetovanje.

„Zagreb Ethics and Compliance 2018" (ZEC2018), kroz gostovanje petnaest predavača iz cijelog svijeta obrađuje teme poslovne etike, usklađenosti, anti-korupcije, upravljanja rizicima i društveno odgovornog poslovanja te je jedina takva konferencija u široj regiji Istočne Europe.

Jedan od ciljeva konferencije je podići svijest o etičkom promišljanju u privatnom i javnom sektoru te, između ostalog, istaknuti važnost u sprječavanju korupcije odnosno upravljanju njezinim rizicima u javnoj upravi, jedinicama lokalne i područne (regionalne) samouprave, javnopravnim tijelima, trgovačkim društvima u kojima država te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave imaju vlasničke udjele.

Konferencija podupire jačanje općih principa dobrog upravljanja i organizacije, koji podrazumijevaju odgovornost, učinkovitost, transparentnost, otvorenost, participativnost, osjetljivost i pravičnost poslovnog privatnog i poslovno političkog, javnog sektora.

Svojim edukacijskim opsegom, Zagreb Ethics and Compliance 2018 daje svoj doprinos jačanju stručnih kompetencija menadžera, gospodarstvenika, državnih i lokalnih dužnosnika te javnih službenika kao i promjeni stavova šire zainteresirane javnosti.

Konferencija ima podršku Predsjednice Republike te pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva uprave, Hrvatske gospodarske komore (HGK), Međunarodne trgovačke komore (ICC) i Udruge gradova.

Dio sredstava od uplaćenih kotizacija bit de darovan Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj za opremanje odjela Klinike za pedijatriju u svrhu poboljšavanja uvjeta boravaka djece i roditelja koji dolaze na bolničke odjele.

Zahvaljujudi potpori sponzora, a s ciljem šireg obuhvata zainteresirane stručne publike i javnosti, u razdoblju do početka konferencije, ZEC2018 primjenjuje popust od 70% na cijenu kotizacije.

11.06.2018. 08:01:00
Novi komentar
nužno
nužno