« Muškarci
objavljeno prije 3 godine i 10 mjeseci
HE HE

Muškarci na ženi prvo gledaju ...

Top lista najatraktivnijih dijelova ženskog tijela mogao bi vas iznenaditi, a kad saznate što to muškarci zapravo gledaju, malo ćete razmisliti

Sve se vidi u prvom pogledu
Sve se vidi u prvom pogledu (Shutterstock)
Više o

muškarci

,

žene

,

pogledi

,

oči

,

osmijeh

,

kosa

,

grudi

,

stil

Muškarci obožavaju vidjeti lijepu ženu, a nakon toga im pogledi klize od glave do pete, no u toj cijeloj priči postoje i neki mitovi o muškom pogledu koji se, kako kažu, obavezno prvo zaustavlja na grudima.

Top lista najatraktivnijih dijelova ženskog tijela mogao bi vas iznenaditi, a kad saznate što to muškarci zapravo gledaju, malo ćete razmisliti.

Osmijeh je na prvom mjestu. Lijep osmijeh primjećuje se iz daljine, a muškarci smatraju da je zapravo izuzetno seksi. Stoga, otpustite kočnice kad vam je nešto smiješno, možda privuče baš onoga koji se vama sviđa.

>> Što muškarci primjećuju na ženama u krevetu >>

Nakon osmijeha slijede oči, koje će svaki muškarac odmah primjetiti. Da, ona stara o ogledalu duše i dalje je svima na pameti, pa se pobrinite da vam oči budu diskretno istaknute.

Visoko treće mjesto dobila je - kosa, jer muškarci jednostavno obožavaju uredne žene s čistom, sjajnom i mirišljavom kosom koja će pritom naglasiti i vaše zdravlje, a dobra frizura uvijek će oduzeti nekoliko godina. 

>> Što muškarci ne primjećuju na ženama >>

Tek na četvrtom mjestu nalaze se grudi, koje su, ma kako bile istaknute, utegnute i izbačene daleko ispod očiju iosmijeha na listi dijelova ženskog tijela koje muškarci prvo primjećuju. Je li riječ o tome da su muškarci postali suptilniji ili pristojniji, nije sigurno, no u svakom slučaju, dobar dekolte sigurno neće propustiti. 

Peto mjesto zaokružuje listu do kraja, a na njemu se nalazi stil, na opće iznenađenje, no muškarci ipak imaju oko za modu i usklađenost odjeće. Stoga, osim ako ne idete baš u mračni disko gdje se to neće vidjeti, dobro pripazite što ste iskombinirali ...

22.06.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno