« Horoskop
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
SJAJNO!

Najbolje strane znakova horoskopa

Svaki znak horoskopa ima neke pozitivne karakteristike koje ga razlikuju od ostatka zodijaka, pa da vidimo koje su to naročito izražene

Što je dobro kod Bika, a što kod Vodenjaka
Što je dobro kod Bika, a što kod Vodenjaka (Arhiva)
Više o

horoskop

,

znakovi horoskopa

,

Jarac

,

Vodenjak

,

Ribe

,

Ovan

,

Bik

,

Blizanci

,

Rak

,

Lav

,

Djevica

,

Vaga

,

Škorpion

,

Strijelac

Ovan je ponekad naporan, no u dobrom izdanju ostvaruje planove svojim srcem, a kako ima veliku moć empatije, tuđi osjećaji uvelike utječu na njega. Ako tražite nekog da vas shvati i utješi, Ovan je prvi izbor.

Bik je tradicionalno snažan i pouzdan, pa uvijek možete računati na njega u najgorim trenucima svog života. Vjerovali ili ne, oni se ne brinu samo za sebe, već i za sve druge oko sebe, trudeći se svima donijeti dobro.

Blizanci su vrlo prilagodljivi, tako da i u lošim okolnostima mogu ostati pozitivni, ma kako nesreća bila velika. Njihova najbolja strana je činjenica da se bez problema mogu uživiti u tuđe probleme i saslušati vas najbolje na svijetu.

Rak je uvijek u dosluhu sa svojim osjećajima i intuicijom, pa ma kako nježan i ranjiv bio, nije ni slučajno slab - u stanju je pokloniti svoje vrijeme, pažnju i ljubav drugima i biti nesebičan kao niti jedan drugi znak

Lav je samopouzdana i stabilna osoba koja u principu nije pretjerano osjetljiva na tuđe kritike, a kad se nekome otvori do kraja i pokloni mu srce, to treba shvatiti kao najveći kompliment. Ljude koje voli obasut će pažnjom, komplimentima i ljubavlju.

Djevica uvijek može i želi riješiti problem, to joj je životna misija, tako da red i racionalnost koji imaju u glavi predstavljaju oslonac svim osobama koje vole. Djevica je stup stabilnosti koji će vas uvijek izvaditi iz problema.

Vaga obično ima različit pogled na stvari od bilo koga, tako da će tom svojom svježinom unijeti svjetlo i u najkompliciranije situacije, saslušati i razumjeti sugovornika i dati vrlo kvalitetne savjete.

Škorpion nema interes za površan pristup, njega uvijek muči što se krije u dubinama, problema ili ljudske svijesti. Takvim pristupom sve oko sebe potiču da budu još bolji, više rade i zasluže više u životu, a sve to vodi k većem zadovoljstvu.

Strijelac želi razumjeti svijet oko sebe, uvijek je spreman za novo znanje i otkrivanje novih stvari, no ništa manje važan nije mu ni odmor. Stoga, ako nešto možete naučiti od Strijelca, to je kako se najbolje opustiti. 

Jarac je brižan, iako je naoko hladan i distanciran. No, ispod te maske krije se snalažljiva osoba koja će se potruditi napraviti najbolje za sebe, ali i za osobe koje vole, Uz to, njegova će racionalnost inspirirati njihovu okolinu da uredi svoj život, što nije mali doprinos.

Vodenjak pomaže bez pitanja, nesebično daje trud i vrijeme drugima, tako da se na njih može računati unatoč nepredvidljivosti - jednostavno moraju biti na strani potlačenih i slabijih, to je jače od njih.

Ribe pokreće optimizam, a kako žele živjeti u skladu sa svojim vjerovanjima i snovima, nemaju straha od velikih životnih promjena. Upravo je ta drugačija perspektiva koju daju glavna pozitivna stvar kod Riba.

04.04.2015. 14:22:00
Novi komentar
nužno
nužno