« Seks
objavljeno prije 3 godine i 3 mjeseca
MA DA?!

Najpopularnije ženske maštarije o seksu

Vjerojatno ćete se iznenaditi, jer u njima nema savršenih frajera, poznatih osoba, a i čudesne seksualne poze baš nisu nešto zastupljene

Vezanje je vrlo popularno u ženskim mislima
Vezanje je vrlo popularno u ženskim mislima (Arhiva)
Više o

seks

,

maštarije

,

fantazije

,

vezanje

,

podčinjenost

Seksualne maštarije žena nešto je što bi muškarci željeli znati više od svega, prije svega iz razloga kako bi pronašli neke koje su njima napete, a ne usude ih se predlagati zbog straha od odbijanja.

E, pa najnovije istraživanje na tu temu pokazalo je prilično mračnu stranu ženskog uma i fantazije koje se do relativno nedavno nisu pojavljivale na tako visokim mjestima u istraživanjima seksualnih preferencija.

Za pohvalu je da je u fantazijama muškaraca i žena prvo mjesto zauzeo seks koji uključuje ljubav, no s druge je strane to možda i tužno - zar je došlo doba da nešto toliko normalno bude predmet maštanja?

No, nakon toga ulazimo u sferu 50 nijansi sive (pa ni ne čudi nevjerojatan uspjeh ove trilogije) - čak 65 posto žena tvrdi da bi vrlo rado bile potčinjene u seksu, njih 52 posto želi razne varijante vezivanja, 36 posto sanja o malo spankinga, a gotovo 30 posto njih želi da budu prisiljene na seks?!

Kod muškaraca priča je potpuno drugačija - mašta se o oralnom i vanbračnom seksu, očekivano je pri vrhu i seks s više žena, a visoko je plasirano i ejakuliranje po tijelu partnerice, što jasno pokazuje da se očito pornići gledaju malo previše ...

16.01.2016. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno