« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 8 mjeseci
BRIT FLOYD

Najveći svjetski Pink Floyd show stiže u Hrvatsku

Nakon prošlogodišnjeg mega uspjeha na turneji od 146 koncerata, Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarne grupe Pink Floyd vraća se u Europu

Brit Floyd stižu u Zagreb
Brit Floyd stižu u Zagreb (Arhiva)
Više o

Brit Floyd

,

koncerti

,

Zagreb

,

Split

Sve ljubitelje glazbe očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući nezaboravne hitove s albuma poput The Dark Side of the MoonWish You Were HereAnimalsThe Wall and The Division Bell.

U sklopu svoje "Space and Time CONTINUUM" turneje, održat će dva nastupa. Prvi će biti u Splitskoj Spaladium areni 10.11.2016. a drugi 11.11.2016. u Boćarskom domu u Zagrebu.

Njihov glavni pjevač, gitarist i aranžer - Damian Darlington - je izjavio: "Reakcija publike na turneju "Space and Time" iz 2015. je bila toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov "Space and time CONTINUUM". Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama ovaj put, ali naravno nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove.

"Savršen show" - LA Times

"Nevjerojatno... glazbeno remek djelo" - Ticketmaster

S najnovijom tehnologijom vrijednom milijun dolara, koja uključuje rasvjetu, video dizajn i još veću produkciju - BRIT FLOYD - Space and Time CONTINUUM - sigurno predstavlja najambiciozniju i najbolju Brit Floyd turneju svih vremena.

VIP MEET & GREET

Svakom posjetitelju koncerta s kupljenom VIP ulaznicom za Meet & Greet paket, na dan nastupa u 17:00 sati, bit će dodijeljena posebna propusnica koja će im omogućiti razgledavanje suvenira i razgovor s članovima turneje.

Posjetiteljima s posebnim VIP ulaznicama bit će omogućeno prisustvovanje tonskoj probi, prilikom koje će glazbenici počastiti VIP goste bonus nastupom dvaju Pink Floyd klasika koji se neće izvoditi tijekom večernjeg koncerta. Nakon probe, slijedi upoznavanje s glazbenicima, fotografiranje, te podjela autograma. Bit će to nezaboravna uspomena.

ULAZNICE - Eventim sustav i online www.eventim.hr

Cijene Zagreb:

Prvih dvije stotine kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 170,00 kn, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 200,00 kn te 230,00 kn na dan koncerta.

Cijene Split:

Prvih dvije stotine i pedeset kupaca imati će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130,00 kn za parter i 160,00 za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150,00 kn za parter/180,00 kn za tribine, te na dan koncerta 170,00 kn za parter/190 kn za tribine.

Požurite kako biste i vi nabavili svoju ulaznicu povoljnije!

01.09.2016. 13:56:00
Novi komentar
nužno
nužno