« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci
HE HE

Namirnice koje peglaju trbuh

Ako ste stalno gladni, ništa od mršavljenja - takva dijeta propada u trenu. Stoga, bacite se na namirnice koje će vam ispeglati trbuh u kratkom roku

Ravan trbuh - moguća misija
Ravan trbuh - moguća misija (Shutterstock)
Više o

mršavljenje

,

ravan trbuh

,

dijeta za ravan trbuh

,

bobičasto voće

,

zob

,

povrće

,

orašasti plodovi

,

maslinovo ulje

Ravan trbuh ne mora biti nedostižan san, iako na prvi pogled takva misija izgleda nemoguće. Naravno, nekima zahtjevne dijete jednostavno ne idu od ruke, drugima je vježbanje potpuno strani pojam, no ipak ima rješenja.

Naravno, radi se o namirnicama koje će vas zasititi i zavarati glad, a pritom vas neće opteretiti s previše kalorija i onemogućiti mršavljenje. Pa da vidimo koje su to ...

Bobičasto voće - šalica malina ima čak 6 grama dijetalnih vlakana, pa ako tako nešto stavite u zobene pahuljice za doručak, bit ćete siti do ručka, iako se niste prejeli.

Bobičasto voće

Grah - malo kalorija, puno proteina i vlakana, sporo se probavlja i dugo zadržava osjećaj sitosti, a kalorija ima točno koliko treba

Orašasti plodovi

Maslinovo ulje - masnoće su nužne u prehrani, nema izbjegavanja, no one koje sadrži maslinovo ulje pomoći će vam da razine kolesterola ostanu u normali, a da budete siti.

Maslonovo ulje

Orašasti plodovi - idealan međuobrok i sjajan dodatak doručku, prepuni su dobrih masnoća i paze na vašu liniju.

Orašasti plodovi

Zeleno lisnato povrće - izvor minerala, vitamina i vlakana, kalorije se nalaze u tragovima, idealan dodatak svim jelima, a kao smoothie je energetska bomba.

Zeleno lisnato povrće

Zob - zobene pahuljice su najbolji mogući doručak jer se sporo probavljaju i dugo održavaju osjećaj sitosti, dodajte bobičasto voće i malo nasjeckanih orašastih plodova i uživat ćete.

Zobene pahuljice

23.10.2015. 18:05:00
Novi komentar
nužno
nužno