« Fun
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci

Njujorčanin 23. put uhićen zbog lažnog predstav- ljanja

McCollum je uhićen jer ga je policija našla u odjeći koja je podsjećala na uniformu manhattanske postaje Columbus Circle
McCollum je uhićen jer ga je policija našla u odjeći koja je podsjećala na uniformu manhattanske postaje Columbus Circle
Više o

gradski prijevoz

,

Darius McCollum

,

lažno predstavljanje

Muškarac toliko fasciniran gradskim prijevozom da je i vlastiti život njemu podredio, ponovno je u nevolji. Darius McCollum uhićen je jer ga je policija našla u zaštićenome dijelu manhattanske postaje Columbus Circle u odjeći koja je podsjećala na zaposleničku uniformu. Subotnje uhićenje 23. je u životu toga 43-godišnjaka koji se voli lažno predstavljati kao djelatnik javnoga prijevoza.

Godinama on već navlači uniformu javnoga prijevoznika MTA i radosno uzima novac za karte, prazni kante za smeće ili gasi požare u podzemnoj.No događalo se i da vozi vlakove MTA, a i autobuse. Jednom je 1981. još kao tinejdžer uhićen i došao na naslovnice jer je preuzeo nadzor nad krcatim vlakom podzemne željeznice i odvezao ga do zgrade Svjetskog trgovačkog centra.  (HINA) 

Toliko posla...Već godinama Darius McCollum navlači uniformu javnoga prijevoznika MTA i radosno uzima novac za karte, prazni kante za smeće, gasi požare u podzemnoj, a vozi i vlakove te autobuse. 

16.06.2008. 23:20:58
Novi komentar
nužno
nužno