« Knjiga
objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci
Ah, mr. Darcy!

Nova izdavačka kuća Naklada Neptun prvi put na Interliberu

Naklada Neptun predstavit će svoju ediciju Nove zvijezde povijesnih ljubavnih romana i četiri nove autorice koje dosad nisu prevođene u Hrvatskoj

Naklada Neptun predstavlja novitete
Naklada Neptun predstavlja novitete (Naklada Neptun)
Više o

Naklada Neptun

,

Interliber

Ljubitelji povijesnih ljubavnih romana ove će godine na zagrebačkom Interliberu imati priliku upoznati malu i vrlo mladu izdavačku kuću Naklada Neptun, koja se prije manje od pola godine hrabro, entuzijastično i s velikom ljubavlju prema svome poslu odlučila okušati u tom popularnom žanru na hrvatskom tržištu, vjerujući prvenstveno u kvalitetu, ali i svježinu svoje ponude.

A njihov se odabir već u ovih prvih pet mjeseci postojanja pokazao ispravnim i više nego dobrim, jer su već sad a stekli vjerne čitateljice koje nestrpljivo čekaju njihova sljedeća izdanja.

Čitateljice u komentarima na Facebooku hvale sjajne prijevode romana za koje su zadužene tri prevoditeljice i osnivačice Naklade Neptun i atraktivne naslovnice grafičkog dizajnera Tomislava Klemenčića.

Na samom početku svoga rada predstavili su četiri vrlo popularne i nagrađivane autorice čiji romani dosad još nisu bili prevedeni u Hrvatskoj, i već s prva četiri izdanja, Noć predaje Tesse Dare, U prinčevoj postelji Sabrine Jeffries, Rat vojvotkinja Courtney Milan i Sedam noći u olujnom zamku Anne Campbell, objavljena ovoga ljeta, naišli na sjajan odaziv i reakcije publike. 

Te četiri autorice slobodno se mogu nazvati suvremenim nasljednicama Jane Austen, čijim su remek-djelima nadahnuti njihovi senzualni romani. No zahvaljujući činjenici da su pisani dvjestotinjak godina kasnije, stil i rječnik im je suvremen te oslobođen ograničenja koje je slavnoj autorici nametalo tadašnje vrijeme, pa čitatelji osim u duhovitim i toplim ljubavnim pričama mogu uživati i u slobodnijim, vješto i s ukusom opisanim erotičnim prizorima.

Na Interliber dolaze, osim s te prve četiri knjige, s još dva nova izdanja, Tjedan dana za ljubav Tesse Dare, koje je tek odnedavno u prodaji, i Kako udovoljiti princu Sabrine Jeffries, koju će njihove čitateljice prvi put imati priliku nabaviti, još vruću iz tiskare, upravo na Interliberu.

Uz ta dva noviteta, posjetitelje štanda Naklade Neptun (štand 17 F, paviljon 6) očekuju i popusti, iznenađenja te nagradna igra s vrijednom glavnom nagradom, putovanjem u Budimpeštu koje daruje agencija Best Travel.


10.11.2015. 09:44:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Zvonka Šobak
    10.11.2015. 14:42
    Sretna sam sto postojite i zelim vam dug i plodan"zivot".
Novi komentar
nužno
nužno