« Zagreb
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
gotovi radovi

Novi Zagreb sutra ponovno dobiva toplu vodu

Radnici su radili 24 sata dnevno i uspjeli obaviti posao prije predviđenog roka

(Bruno Konjević/ CROPIX )
Više o

Novi Zagreb

,

HEP-Toplinarstvo

,

isporuka toplinske energije

,

topla voda

,

zagreb-info

Stanovnici Novog Zagreba, kojima je 27. kolovoza zbog rekonstrukcije glavnog razvodnog šahta u Zapruđu prekinuta isporuka toplinske energije, toplu će vodu dobiti sutra u jutarnjim satima, dva dana prije najavljenog termina, priopćeno je danas iz HEP-Toplinarstva.

Tako će sutra toplu vodu dobiti potrošači HEP-Toplinarstva u naseljima Središće, Zapruđe, Sopot, Utrine, Sloboština, Travno, Dugave, Jakuševec, Siget i Trnsko.

Kontinuiranim radom i dobrom koordinacijom aktivnosti trajanje rekonstrukcije glavnog razvodnog šahta skraćeno je sa devet na sedam dana.

Naime, unatoč lošim vremenskim uvjetima tijekom protekle subote, radnici su radili 24 sata dnevno i s povećanim brojem ekipa na terenu uspjeli obaviti poslove prije predviđenog roka, navodi se u priopćenju.

Također, dodaje se, HEP-Toplinarstvo je u suradnji s HEP-Proizvodnjom u kratkom vremenskom roku osiguralo dovoljne količine pogonske vode potrebne za punjenje cjevovoda, te je omogućilo ranije puštanje toplinskog sustava u pogon.

Iz HEP-Toplinarstva zahvaljuju svim potrošačima na strpljenju i razumijevanju tijekom trajanja obustava isporuke toplinske energije uslijed radova zamjene i rekonstrukcije vrelovodne mreže.

Napominju da će revitalizacija centraliziranog toplinskog sustava dugoročno spriječiti kvarove i smanjiti gubitke u prijenosu topline, te osigurati kvalitetniju i sigurniju opskrbu potrošača toplinskom energijom.

Izvor: Hina

01.09.2009. 13:43:01
Novi komentar
nužno
nužno