« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
NAJAVE

Novo nebo, Zero Neuro i Rusty Leaf u SAX!-u večeras

Novo nebo, Zero Neuro i Rusty Leaf obogatit će program Kreativni glazbeni kolektiv u SAX!-u u četvrtak, 2. travnja, svratite!

Novo nebo svira u SAX!-u
Novo nebo svira u SAX!-u (Facebook)
Više o

Novo nebo

,

klub SAX

,

koncert

Novo nebo je band koji svira već dugi niz godina i do sad su objavili tri albuma: Svijet u kojem živiš, Tamo gdje je ljubav i Istok zapad kao i nekoliko singlova za diskografsku kuću Croatia records. 2015. objavljen je singl i video spot za pjesmu Put nemira koja će se naći na njihovom novom albumu.

Zero Neuro nije projekt. Zero Neuro je živi organizam - band. Rodili su se 2012., okupili se i razilazili, gubili sastavne dijelove i nalazili nove, drugačije. Mijenjali se, rasli, preživjeli razlike i generacijski jaz, postali drugačiji. Počeli su svirati kao što čovjek počinje hodati i odlučili izaći iz rupe takvi kakvi jesu, bez ambicije, bez bilo kakvog plana. U bandu sviraju: Karolina, Jagoda, Branko, Dragan.

Rusty Leaf čini četvorka koja svira Hard Blues-Rock i Psychedelic Blues, a u bandu sviraju:  Hrvoje Bačanek - vokal, usna harmonika, Siniša Canko - gitara, prateći vokal, Siniša Eret - bas gitara i Goran Markić - bubnjevi

Novo nebo to radi ovako:

02.04.2015. 09:35:00
Novi komentar
nužno
nužno