« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
GADGETI

Novosti iz Motorole

Moto X (2017) nasljeđuje ime Moto X4, stižu nove serije uređaja…. Motorola na sve načine pokušava vratiti staru slavu, hoće li joj uspjeti?

Motorola se vraća
Motorola se vraća (Screenshot)
Više o

Motorola

,

Moto X4

Moto X (2017), u skladu s poznatim @evleaks, trebao bi imati naziv Moto X4. Gotovo svi detalji procurili su u videu s jedne zatvorene prezentacije od korisnika Baidu Tieba, na kineskoj komunikacijskoj platformi.

Moto X 2017., sudeći po videu, dobit će 5,5-inčni zaslon, Snapdragon 660, 4 GB RAM-a i 64 GB interne flash memorije. Kućište je metalno, zaštićeno od vode i prašine prema standardu IP68, čitač otiska prsta je na prednjoj strani, a laserski autofokus i primarna kamera su na stražnjoj strani. Kapacitet baterije je 3800 mAh i ima podršku brzog punjenja.  

Kućište je metalno, zaštićeno od vode i prašine prema standardu IP68, čitač otiska prsta je na prednjoj strani, a laserski autofokus i primarna kamera su na stražnjoj strani.  

U međuvremenu je osvanula i fotografija koje navodno pokazuje sve nadolazeće uređaje pod mrakom Moto(rola) koji bi se trebali pojaviti na tržištu. Uređaji su podijeljeni u različite linije proizvođača.   

Izgleda da se vraća Moto X serija koja bi se trebala pozicionirati odmah ispod premium Moto Z serije. Tu je nova G5S serija gornje srednje klase i Moto C entry-level......

Piše: Sanja Ledinek
16.05.2017. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno