« Kultura
objavljeno prije 10 godina i 11 mjeseci

Otac Sarkozya izlaže slike u Madridu

Voljeni sin
Voljeni sin
Više o

Pal Sarkozy

,

Nicolas Sarkozy

,

Werner Hornung

Pal Sarkozy, otac francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, u Madridu je priredio izložbu umjetničkih djela što ih je stvorio zajedno s njemačkim umjetnikom Wernerom Hornungom.
Među 35 izloženih djela koja se od srijede mogu vidjeti na izložbi u Madridu nalazi se i slika Nicolasa Sarkozyja, što ju je Pal Sarkozy darovao svome sinu u povodu njegova izbora za francuskog predsjednika.

Predsjednik je sliku posudio za izložbu u Madridu, izjavio je 80-godišnji Sarkozy. Pal Sarkozy, koji potječe iz Mađarske, stvara umjetnička djela zajedno s Nijemcem Wernerom Hornungom. “Razvijemo ideju, Pal naslika crtež a ja radim na tome dok ne dobijemo konačni oblik”, izjavio je Hornung španjolskim novinama.

“Nisam želio djela izložiti u Parizu. Onda bi to izgledalo kao da se želim okoristiti službom svoga sina.”
Pal Sarkozy
umjetnik

Izložba “Out of mind”, otvorena u srijedu, iznenađuje svojim erotskim sadržajima, objavio je u četvrtak madridski list “El Pais”.

“Nismo opsjednuti seksualnošću, samo nam se sviđaju žene”, priznao je Hornung novinarima.
Sarkozy je objasnio zašto je prva izložba upriličena u Madridu. “Nisam želio djela izložiti u Parizu. Onda bi to izgledalo kao da se želim okoristiti službom svoga sina”, izjavio je.   (HINA)

26.06.2008. 23:25:41
Novi komentar
nužno
nužno