« Knjiga
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
SUPER!

Otvoren je Menart Avenue Mall

Djelatnici poslovnice će vam rado pomoći pri izboru domaćih i stranih knjiga, stripova, filmova, glazbe, igračaka, uredskog pribora te u odjelu papirnice i darovnog programa

Dođite u novu knjižaru u Avenue Mallu
Dođite u novu knjižaru u Avenue Mallu (Menart)
Više o

Menart Avenue Mall

,

multimedijalna knjižara

,

Menart

,

knjižara

Menart je proširio svoje poslovanje i danas otvorio svoju prvu multimedijalnu knjižaru! U prodajnom prostoru Menarta, na drugom katu zagrebačkog Avenue Malla (bivši Algoritam), očekuje vas širok izbor proizvoda među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. Djelatnici poslovnice će vam rado pomoći pri izboru domaćih i stranih knjiga, stripova, filmova, glazbe, igračaka, uredskog pribora te u odjelu papirnice i darovnog programa.

Iz bogate ponude izdvajamo stručnu literaturu, edukativne knjige, vodiče za putovanja, komplete za učenje stranih jezika, knjige za djecu i mlade, self-help priručnike, knjige o prehrani, kuhanju, sportu kao i zdravlju općenito.

Uz to, očekuje vas  bogat filmski i glazbeni katalog: DVD, Blu-Ray, CD i LP izdanja. Pripremili smo i bogatu ponudu za najmlađe - u sklopu dječjeg programa potražite širok izbor igračaka: LEGO, dječje slikovnice, društvene igre, Yu-Gi-Oh program, PC/playstation igrice, ali i razne gadgete.

Ukratko, Menart je savršeno mjesto za sve koji žude za zanimljivim i aktualnim multimedijalnim sadržajem.


10.06.2017. 16:34:00
Novi komentar
nužno
nužno