« Glazba
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
INMUSIC 2018

Otvorena je lista želja za INmusic #13!

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača

Koga biste vi željeli?
Koga biste vi željeli? (Metro)
Više o

INmusic 2018

,

lista želja

,

INmusic #13

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. - 27. lipnja 2018. godine na već dobro poznatoj lokaciji - Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu, a prilikom kreiranja lineupa za 2018. godinu uzet će se u obzir i želje publike.

Publika će i za iduće izdanje INmusica pomoći pri odabiru novih velikih glazbenih izvođača koji će posjetiti zagrebački Jarun. Upravo zbog publike INmusic festival nastoji biti sve bolji i bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje glazbene favorite koje bi voljeli vidjeti i čuti na trinaestom INmusicu.  

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će nastupiti na INmusicu #13 i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, prvenstveno o rasporedu turneja izvođača. Nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za trinaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program!

Ulaznice za INmusic festival #13 već sada su dostupne! Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 300 kuna (+ troškovi transakcije). Early bird ulaznice po najpovoljnijoj cijeni mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa.

Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival - i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Nakon ovogodišnjeg rasprodanog i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival raduje se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici!

03.07.2017. 12:31:00
Novi komentar
nužno
nužno