« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
OVAN 2017.

OVAN - godišnji horoskop za 2017.

Godišnji horoskop za Ovna za 2017. govori o mogućnostima kojih će ove godine za pripadnike ovoga znaka biti napretek

Ovan - godišnji horoskop 2017
Ovan - godišnji horoskop 2017 (Metro)
Više o

Ovan horoskop

,

godišnji horoskop 2017.

,

horoskop

,

godišnji horoskop

,

horoskop godišnji

,

Ovan

,

2017.

Godišnji horoskop za Ovna za 2017. predviđa rođenima u ovome znaku godinu punu prilika u svim područjima života pod mentorstvom Merkura koji će im dati mir i spokoj u svim poslovnim poduhvatima i razgovorima.

Osim toga, dobra strana ove godine su nove ideje koje će navirati kao prava rijeka. Iskoristite ih bez obzira na to smatrate li ih primjerenim ili ne, jednostavno se bacite u nepoznato, podršku imate! Nevjerojatno zvuči, ali imate snažnu podršku Saturna za sve svoje ideje, jer će on podržati sve što ima nekog smisla, ma što vi prikriveno mislili o tome. Stoga, vrijedi iskoristiti svaku priliku koja se otvori u nekom području života, no ne na uobičajno impulzivan način već promišljeno i mirno, što je glavna karakteristika utjecaja Saturna.

Ova prizemljenost u nekim stvarima do sada nije donosila rezultate, no aspekti Merkura u ovoj godini gotovo pa garantiraju uspjeh čak i u područjima koja su vam tradicionalno slaba točka. Iskoristite to!

POSAO

Podrška vašim poslovnim planovima dolazi od snažnog Marsa i Saturna tijekom cijele godine, jer će njihov utjecaj osnažiti vaše ambicije i planova i usmjeriti ih prema rezultatima i savršenoj provedbi, što je upravo ono što vam je nedostajalo proteklih godina.

No, to istovremeno znači da ćete obraćati manje pažnje na svakodnevnu rutinu u potrazi za višim ciljevima, što bi moglo dovesti do manjih trzavica s nadređenima. Ipak, u konačnici će vaši rezultati biti dovoljno kvalitetni da će se zaboraviti na manje probleme koje će vaše ponašanje izazivati.

Zarada je pod dobrim utjecajem Venere koja će vam dati dovoljno snage da izdržite i u manje povoljnim situacijama i nastavite u željenom smjeru, ostvarujući svoje planove uz adekvatnu financijsku kompenzaciju za trud i znanje koje ulažete u posao.

Za najbolje poslovne rezultate trebat ćete ipak pričekati 1. kolovoza kad Sunce ulazi u znak Lava, što će se vrlo povoljno odraziti na vaš poslovni uspjeh i otovoriti vam nove vidike, čak i tamo gdje ih do sada niste mogli primjetiti.

nastavi čitati dolje

LJUBAV

Tijekom 2016. godine problemi u ljubavnom životu povremeno su eskalirali zbog nedovoljno snažnog utjecaja povoljnih planeta, što ove godine neće biti slučaj - Merkur i Venera bdiju nad vama većim dijelom godine i omogućuju vam veću osjetljivost na probleme partnera i kvalitetniju komunikaciju koja vam je često bila Ahilova peta.

Iako se na prvi pogled čini nemogućim, vaša urođena impulzivnost i spontanost ove će godine uzrokovati stabilnost u ljubavnim odnosima, jer ćete biti spremni napraviti sve što se traži kako bi veza bila kvalitetna i bolja, pa makar to značilo da se morate odreći nekih svojih omiljenih stvari - neće vam pasti toliko teško kao inače.

Kombinirani utjecaj Venere i Saturna pomoći će vam pri uravnoteživanju vaših emocija i osjećaja odgovornosti s temeljnim vrijednostima koje zastupate, pa će na taj način slobodni Ovnovi puno lakše pronaći odgovarajućeg ljubavnog partnera.

Uz to, neće vam biti toliko teško priznati da ste pogriješili u nekim situacijama, prvenstveno sebi, što će dovesti do novog pogleda na postojeću vezu ili vašeg pristupa potencijalnim partnerima, pa će iz toga izrasti nov i kvalitetniji model ponašanja koji će biti prihvatljiv i vama i partneru. Sve u svemu, dobra godina za ljubav, nema što!

ZDRAVLJE

Zdravlje Ovnova uvijek ovisi o njihovom emocionalnom stanju, pa ne čudi da je za ovu godinu dobro aspektirano s obzirom na kvalitetniju kontrolu nad ponašanjem koju donose Saturn i Merkur, dva od tri najjače aspektirana planeta ove godine. Iskoristite činjenicu da ćete imati bitno manje problema sa spavanjem u prvoj polovici godine kako biste napunili baterije i počeli racionalnije vježbati s ciljem uravnoteženja vašeg zdravlja. Zapamtite, ništa nije moguće dobiti na silu, ponajmanje zdravlje.

Evo godišnjeg horoskopa za 2017. za svaki pojedinačni znak horoskopa: 

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 Godišnji horoskop 2017 Ovan
 Godišnji horoskop 2017 Bik  Godišnji horoskop 2017 Blizanci
Godišnji horoskop 2017 Rak 
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 Godišnji horoskop 2017 Lav
 Godišnji horoskop 2017 Djevica
 Godišnji horoskop 2017 Vaga
Godišnji horoskop 2017 Škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 Godišnji horoskop 2017 Strijelac
 Godišnji horoskop 2017 jarac
 Godišnji horoskop 2017 Vodenjak
Godišnji horoskop 2017 Ribe 

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal

29.12.2016. 23:47:39
Novi komentar
nužno
nužno