« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
NOVOSTI

Philips se predstavlja na IFA 2016

Ultimativne boje i izvanredni dizajn glavni elementi Philipsovih inovacija na IFA 2016

UltraColor monitori su među favoritima
UltraColor monitori su među favoritima (MMD)
Više o

Philips monitori

,

4K monitori

,

IFA 2016

Na ovogodišnjem IFA sajmu, najvećem sajmu potrošačke elektronike koji će se održati od 2. do 7. rujna u Berlinu, vodeća tehnološka tvrtka i brend licencirani partner za Philips monitore - MMD priređuje sjajnu izložbu svojih inovacija kao neizostavnu točku obilaska sajma.

Inovativni monitori koji pružaju sjajnije i preciznije boje, veću brzinu i kreiraju izuzetno prožimajuće iskustvo gledanja za bolji fokus za vrijeme i nakon radnog vremena značajke su ovogodišnje Philipsove izložbe. Osim toga Philips će u svom izložbenom prostoru u dvorani 22 premijerno predstaviti i dio svojih najnovijih proizvoda.

Neke od istaknutih inovacija su:

 • Najveći 4K zakrivljeni monitor na tržištu
  Posjetitelje u izložbenom prostoru Philipsa očekuje 40-inčni Brilliance Curved monitor - najveći 4K monitor na tržištu i najnoviji dodatak zakrivljenoj liniji Philips monitora. Ovaj model nježno zaokružuje vidno polje korisnika kreirajući tako osobni prostor čemu pridonosi i mogućnost naginjanja monitora kako bi se postavio u idealnu poziciju za svakog korisnika. Rezultat je uistinu prožimajuće, fokusirano iskustvo gledanja, idealno za korisnike koji se trebaju koncentrirtati u užurbanim i bučnim uredima, ali i za prave gejmere koji žele upotpunosti uroniti u akciju video igara. Integrirani zvučnici nadopunjuju ovo iskustvo s izvanrednim zvukom.

Na izložbi će biti predstavljeni i drugi zakrivljeni monitori poput 34-inčnog ultra uskog monitora s mogućnošću podešavanja visine, vrhunskom Quad HD rezolucijom i integriranim zvukom.

 • Pop-up web kamera koja će zakomplicirati život svim hakerima
  Veliki dio izložbe rezerviran je za niz proizvoda i tehnologija dizajniranih posebno za zahtjeve B2B segmenta kao što je npr. sigurnost u poduzeću. Tako će na ovogodišnjem IFA sajmu Philips premijerno predstaviti svoj prvi monitor s integriranom web kamerom koja se aktivira kada je potrebno, a inače ostaje sakrivena okviru monitora, blokirajući tako potencijalni napad hakera. Na izložbi će također biti predstavljen i novi monitor sa super brzom brzinom prijenosa i jednostavnim kabelom za spajanje iz posljednje generacije USB tipa C priključaka.

 • UltraColor i UltraSlim značajke
  Još jedna serija monitora koja će biti premijerno predstavljena na ovogodišnjem IFA sajmu je najnovija C7 serija - najtanji Philips monitori ikad. Zajedno s UltraColor tehnologijom za najvjernije slike, monitori C7 serije imaju ultra tanki okvir koji ih čini pravim hvatačima pažnje u bilo kojem okruženju. Ultra tanki izgled monitora također maksimizira područje gledanja za doista besprijekoran pogled smanjujući pritom bilo kakavo ometanje za oči. Monitori kada se postave jedno pokraj drugog kreiraju neprekinutu površinu gledanja što je prednost kada se koriste aplikacije poput financijskih tablica.

 • Četiri strane bez okvira

Korisnici koji trebaju još više prostora na zaslonu mogu se razveseliti novim C6 monitorima koji su skoro bez okvira na četiri strane. 23.8-inčni model u Full HD i 27-inčni s Quad HD rezolucijom omogućuju čist, elegantan izgled sa slikama od ruba-do-ruba za prostrano iskustvo gledanja.

 • E8 i E7 monitori s UltraColor tehnologijom

Najnoviji E8 monitori - 23.8-inčni i 27-inčni modeli s inovativnom UltraColor tehnologijom kombiniranom s QHD rezolucijom će također biti predstavljeni posjetiteljima u izložbenom prostoru Philipsa. Osim toga, posjetitelji će imati posebnu priliku vidjeti novi 27-inčni i 31.5-inčni zakrivljene Full HD monitore (1800r). Podržavajući širi raspon boja, UltraColor tehnologija proširuje raspon boja koje su percipirane od strane korisnika. S 90-95 posto NTSC spektra za razliku od uobičajenih 72 posto, UltraColor kreira još vjernije slike s prirodnijim izgledom zelene, živopisnom crvenom i dubljim nijansama plave boje. Po cijeni koja ovo sveobuhvatno iskustvo gledanja čini dostupnim za sve korisnike, najnoviji monitoror oživljava zabavu, slike i produktivnost koji su upotpunjeni full digitalnim zvukom zahvaljujući ugrađenim zvučnicima, dok tanki dizajn pruža blistav izgled monitora u svakom prostoru.

Najnoviji E7 monitori, koji također imaju ugrađenu UltraColor tehnologiju (31.5-inčni model koji se pridružio već dostupnim 24-inčnim i 27-inčnim modelima) će također biti dostupni posjetiteljima na izložbi i da ih isprobaju. 

04.08.2016. 17:45:00
Novi komentar
nužno
nužno